משהו חדש

python 4

New member
משהו חדש

בתור חבר בפורום זה ובפורום תשוקות שמתי לב להבדל מוזר בין שני הפורומים. בעוד שכאן אנשים נוטים לסכם את הפרק בכתיבת מגילות מגילות כאילו היה מדובר בסיכום של פרק באנה קרנינה ולא בצעירים חסרי מנוח, בפורום תשוקות נוטים לערוך סיכומי פרק קצרים בהרבה. לאחר מחקר אפידמיולוגי ואטימיולוגי נרחב עליתי על מקורות התופעה - שם לאנשים פשוט אין זמן (וכן, חייה של ילדה בת 14 הם עמוסים יותר ממה שחשבתם). אז החלטתי לסכם את הפרק של היום נוסח פורום תשוקות. הנה זה בא: סיכום הפרק של היום (abridged version): אשלי מכוערת כשהיא בוכה ניקי מכוערת גם כשהיא לא בוכה דיאן מכוערת בכל מצב בילי מהמם בראד מגעיל גינה משתרללת עם ג'ון (טוב אז זה היה אתמול) ג'ון משחק אותה אבא מסור (איפה היית כל השנים) בילי מהמם נינה מעצבנת לאללה ויקט היה מכוער ונשאר מכוער ויקי הורסת נילי תמות כבר קולי ביי ביי, בירדי בילי מהמם כריס אדירה (לא היתה היום אבל זה תמיד נכון) הרגע עליתי על תופעה מדהימה נוספת - לכל הדמויות בצח"מ יש שמות המורכבים מ- 4 אותיות בדיוק! אני הולך לחקור את מקורות התופעה. ביי!

Charmed24

New member
ולעומתך, סיכום הפרק שלי ארוך כמגילה

איזה יופי! פלאשבק מ-1987. אני הכי אוהב את הפלאשבקים הישנים. למי שלא הבין במה מדובר, כשויק וניקי היו בנישואים הראשונים שלהם, הוא בגד בה עם אשלי, ותכנן להתגרש ממנה כדי להינשא לאש. אך כשניקי חלתה במחלה מסוכנת, הוא החליט להישאר עם ניקי. אשלי גילתה שהיא בהריון, וכששמעה שויק נשאר עם ניקי, היא עשתה הפלה, מבלי לספר לויק שהיא בהריון. הסצנה שראינו הייתה לאחר שויק גילה שאש הייתה בהריון ממנו והפילה. לאשלי אין מזל עם נישואים. היא הייתה נשואה 4 פעמים. גם בעל 1# סטיבן, וגם בעל 3# בלייד נהרגו בנסיבות טראגיות. ואילו גם בעל 2# ויקטור וגם בעל 4# התגרשו ממנה בגלל התערבותה של ויקי. טוב, עכשיו נראה עד כמה רחוק אשלי תלך כדי ללדת...
קאלי רוג'רס. אני מחבב את הבחורה. אני יודע שרובכם מתעבים אותה, אבל סה"כ היא בסדר. נישואיה של ליביה התפרקו, אך ורק בגלל ליב. כשקאלי הגיעה לעיר, מלקולם בכלל לא פזל לכיוון שלה, אבל ליב עשתה לו את המוות, והרחיקה אותו ממנה, ושלחה אותו ישר לידיה של קאלי. אמנם השחקנית הקודמת הייתה מעצבנת בהחלט, אבל הנוכחית בסדר גמור. לעומתה, את ניל לא הבנתי. מלקולם בא להתנצל, והיה ממש בסדר, וניל סתם היה אנטיפט. "אף אחד אומר לי איך לנהל את חיי. כולל אותך"... ממש! ניל הוא הבנאדם הכי כנוע ו-yesman בכל ג'נואה סיטי. מה גם שהעוינות למלקולם הייתה מיותרת. "אני מציע שתתרכז בחיים שלך כרגע". מה שעוד לא ברור לי, ממתי הפך נייט להיות בנו של מלקולם, ופיליפ להיות בנו של ראיין. במבחן המציאות, בחור צעיר יתרחק מגרושה עם ילד, מה הוא צריך את הכאב ראש הזה, ובטח שלא ילחם על זכויות הביקור שלו לאחר הגירושין. בעיני זה ממש קשקוש.
עוד פרק נפתח בדיאן המכלה את כספיה בג'ינה'ס, ובנינה שרובצת לה בקרימסון. מה חדש? לא ברור למה בראד חייב דין וחשבון לבוס שלו, מה הוא עושה בשעות הפנאי שלו, ועם מי הוא מתרועע. ואף פחות ברור מכך, מדוע מראים לנו את נינה ותומס כ"כ הרבה פרקים השבוע, כש-absolutely אין להם עלילה? כמה שנים אפשר להתבחבש בחוסר הבטחון של נינה לגבי הכתיבה שלה? לעומתה, הסופר הדגול קול הווארדס לוקח את המזוודות ועוזב את היבשת. אפשר היה לחגוג את זה בקצת יותר פלאשבקים, ובסצינת פרידה מאשתו. טוב נו... גם ככה הוא לא כזה חשוב. מעניין שויקי ממש נרגשת מעזיבתו אהובה לשעבר, אבל חצי שעה קודם שישבה עם אהוב מיתולגי אחר-ניל, לא הנידה הבחורה עפעף. ולגבי הוריה של ויקי, ניקי נתנה לויק הזקן הזדמנות פז לחמוק מהפויילער שטיקס שלו בפרשיית הזרעונים, נחכה ונראה אם הוא ישכיל לנצל אותה...

Dawn12

New member
הפרק היומי

קודם כל, פייתון - סיכום אדיר!
ואולי זו באמת הזדמנות טובה להגיד למשתתפים הסמויים למיניהם שלא כל הודעה צריכה להיות מגילה, וגם כמה שורות יתקבלו בברכה. הפלאשבק אכן היה אחר מרגעי השיא של הפרק, וחבל שהם לא משתמשים באפשרות הזאת לעתים קרובות יותר. במקום הפלאשבק של אתמול בו צפינו בשיחה שויקטור ניהל דקות ספורות לפני כן, היו יכולים להזכיר לנו את יומו הראשון של ניקולאס בניומן אנטרפרייז או משהו בסגנון. העבר מפואר, למה לא להשתמש בו? הפרידה מקול היתה חפוזה, לא מושקעת ולגמרי לא מרגשת. אמנם דמותו של קול כבר מיצתה את עצמה מזמן, אך נדמה לי כי אף אחד מאיתנו לא היה מתנגד לראות פרידה מכובדת יותר. בכל זאת, שבע שנים לא הולכות ברגל, וחשבתי שלכבוד הפרק האחרון שלו לפחות יעניקו לו את סצינת הסיום. כנראה שגם זו דרישה מוגזמת מדי. חבל. באשר להערתך צ'רמד, ויקי לא הנידה עפעף לעבר ניל גם כשהשניים היו כביכול "נאהבים". לא ברור לי מה גרם למישהו לחשוב שקשר רומנטי ביניהם יתפתח לאנשהו. ניל הוא הבחירה הגרועה ביותר לויקטוריה מבין כל מבחר הגברים הקיימים בג'נואה סיטי. אפילו ניקולאס הוא בחירה עדיפה עבורה.

ים כחול

New member
בבקשה אל תפסיקו ........

עם המגילות הארוכות בבקשה לא
... מתה על הסיכומים של צ"ארמד ושלך דון
וכמה שיותר ארוך יותר כייף אני קוראת בצמא את הכתיבה הצינית והמדליקה שלכם !!!
אז מבקשת שתמשיכו , כי בזכות זה אני מגיעה ונהנית פה !! ... פייטון שינוייי מרענן , אהבתי גם
משעשע
...

למעלה