משהו חדש...

themeny

New member
משהו חדש...

שלום לכולם!!! סיימתי (בערך) פרוייקט חדש. צירפתי לינק לדף שבו שמתי את האנימציה. אשמח לקבל תגובות... http://www.geocities.com/themenyanim/azrieli.htm

כפיר+

New member
מני

זה מדהים, ואני באמת חושב שאתה תותח. הבעייה היא שזה עדיין נראה כמו דגם של המבנה ולא המבנה עצמו. אני חושב שהבעייה נעוצה בתנועת המצלמה, היא גם מהירה מדיי וגם רחבה מדיי כאילו היא נעה לאורך דגם של המבנה ולא מבנה אמיתי. אני מקווה שהדברים שלי יוסיפו. : )

dor_ian

New member
וואו !! מדהים

אני עוקב כבר זמן מה אחר העבודות שלך וכל פעם מתרשם מחדש. אני לומד את המקס (בטח כבר נמאס לכם לשמוע את זה) ובמקרה אחד הדברים שעשיתי תוך כדי הלמידה שלי גם קשור בעזריאלי אז סתם בשביל הקטע הנה מה שעשיתי.

dor_ian

New member
שאלה

איך עושים את השמים כמו בסרטון של עזריאלי כלומר המצלמה מסתובבת והשמים נעים בהתאם כאילו הם מקיפים את כל המודל מרחוק? האם זה בעצם תמונה על כדור מבפנים???

ejay

New member
תשובה

go to the rendering->environment window. click on the "environment map" button, and select your bitmap image. set the mapping type to "spherical" for a simulated backgound sphere

SCaToPHaG

New member
../images/Emo45.gif אין כמו שילוב של live footage

אבל פרטים על הגג ממש חסרים,

themeny

New member
לא הבנתי...

היי! אולי לא הבנתי... אבל לאיזה LIVE FOOTAGE אתה מתכוון?

SCaToPHaG

New member
מצטער על אי ההבנה

ההודעה שלי היתה כתגובה לסטיל של dor שצורף פה. ד"א הסרט מעולה.

themeny

New member
בוקר טוב!

תודה על ההתייחסות... כפיר, לקחתי לתשומת ליבי! dor_ian, אחלה תמונה :) עוד אופציה לגבי השמיים היא מה שאמרת, SPHERE.

למעלה