משהו חדש

manic_subsidal

New member
משהו חדש

אני עובד כל הזמן ואין לי ממש זמן לאייר דברים חדשים גם לא ממש היו לי רעיונות למשהו חדש בגלל העבודה זה ציור שאני עובד עליו ממש ממש הרבה זמן כל יום קצת ממש כי אני חוזר דיי עייף אבל בכל מקרה זה מה שזה מקווה שתאהבו ושהשתפרתי בכל מקרה אני אשמח מאוד לביקורות בונות למיניהם

manic_subsidal

New member
זה עדי כדי כך נורא שאףאחד לא מגיב?

בייייייייייייייייייייייייפ..CLEAR בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייפ

enbalush

New member
זה מעניין

אבל הגוף שלה מוזר, חלק בזוית ובהקצר וחלק פרונטלי לגמרי, נראה כמו טעות.

afro dita

New member
מעניין מעניין

אל תתבעס באמת שקצת חלש פה.... וגם אני חוטאת בביקורים מעטים.... אז אין לי מה להתלונן בכל מקרה, אהבתי את הקו הכללי של הציור, הדרקיות (dark) שלו והמשחק בגוונים שחור- אפור לבן בהחלט מגניב אני אישית אהבתי את המונסטר-תמנון, הוא מעניין. לגבי הבחורה, כפי שציינו פה יש בה משהו לא נכון מבחינת הפרופורציות וההעמדה, אבל יש לה תחת חמוד (אז זה מפצה)

manic_subsidal

New member
אה וואי תודה רבה

אני משתדל ללמוד כמה שיותר מתגובות אז אני אצטרך להתחזר ולבקש ממכם קצת יותר... ניסיתי לעשות שהיא תראה חצי מסובבת ( כאילו היא מפנה אל המפלצת את מבטה) ואני מבין שזה לא נראה כאילו היא " מסובבת לצד " כרגע אלא סתם הזויה מבחינת פרופורציות ופיזיקה אז אם תוכלו לעזור לי איך לגרום לה להראות קצת יתר מסובבת אני אודה לכם מאוד) מאוד מאוד

enbalush

New member
תתקן את השכמות והתחת

כמו שעשית ברגליים, מה שבצד ימין גדול יותר ובשמאל קטן/רחוק יותר וגבוה...

למעלה