משהו חיובי

JB217

New member
משהו חיובי

מחר הגרידה שלי ואני ממש מקווה שזה יעבור בקלות ובבריאות.
יצא לי לדבר עם חברה טובה שהכרתי בפורום והבנו שאנחנו מתמרמרות בלי סוף, חסמתי כמעט את כל האנשים בפייסבוק כי לא הייתי מסוגלת יותר לראות משפחות נוצרות או מתרחבות כי זה תמיד מרגיש לי על חשבוני ולא פייר.. כי מה איתי??
היא שלחה לי וידאו שגרם לבכות את העיניים החוצה אבל גם עורר מחשבה.
https://www.youtube.com/watch?v=TFbv757kup4
אני מאחלת לכולנו לקבל את כל מה שאנחנו מאחלות לו כל כך ולנסות שהדרך לשם תהיה רצופה חויות חיוביות וגם אם יש שליליות, שנדע להתמודד אתן
ולתעל למשהו חיובי.

פנלאופה

New member
מחכות לעדכון

אני מאחלת לך בדיוק את אותם הדברים וקודם כל מקווה שהכל יעבור היום בשלום, בבקשה ברגע שאת יכולה - עדכני מה מצבך.

JB217

New member
תודה רבה מקסימה אחת

אני אחרי כבר בבית, עבר בסדר גמור, מרגישה טוב! תודה רבה רבה על הדאגה!

שמחה לשמוע שאת אחרי

ושאת מרגישה טוב. שולחת לך חיבוק גדול, מזכירה שאנחנו כאן - ומקווה מאד מאד (מאד!) שהפעם השלישית תהיה המנצחת.

אליסקה

New member

פנלאופה

New member
יופי שזה מאחורייך

אני שמחה שעברת בשלום את ההליך ומקווה שגם נפשית את מאוששת עד כמה שניתן. מוזמנת לעדכן בכל עת!

גוגו 888

New member
בהחלט מעורר מחשבה

ההשוואה הזו לאחרים היא כמו רעל. אחותי ילדה עכשיו ילד שני ואני הפלתי את ההריון שלי לא מזמן (היה אמור להיות פער של שנתיים עם הבכורה שלי כמו אצל אחותי). מצאתי את עצמי (ועדיין מוצאת את עצמי) מתקשה בסביבתה, מתקשה להיות שמחה עבורה. וזה לא עושה לי טוב. השמחה שלה וההריון שלה לא בא על חשבוני. יש לי משפחה מקסימה משלי עם ילדה קטנה מתוקה ובריאה וההריון הבא יגיע כאשר יגיע. מובן שאני חוששת מאוד הפלה וגם חוששת שאולי יקח לי הרבה זמן להרות, אבל לא כמובן לא בשליטתי.
אני שמחה שאת אחרי ומרגישה טוב. תודה רבה על הסרטון. חשוב מאוד.

JB217

New member
הרגשה לא קלה

אבל הכי טבעית בעולם אנחנו רוצים מה שאין לנו והסרטון נותן איזשהו מבט טיפה שונה ומציע דרך קצת אחרת.
אני מאחלת לכולנו לראות את הכוס המלאה שלנו ולהצליח להנות ממנה כל הזמן, הכל יבוא :)

למעלה