משהו חמוד וקיטשי להחריד...

משהו חמוד וקיטשי להחריד... ../images/Emo18.gif

טוב, מי שראה אותנו אתמול כבר יודע שאני סובלת מהרעלת סוכר לאחרונה, ומי שמכיר אותי יודע שזה לא אופייני לי... בכל אופן, תהנו, זה אמנם קיטש, אבל מהסוג האיכותי
מוצא האהבה- הדוויג והשארית הזועמת

סרט מהמם...

לקח לי כמה דקות להזכר מי עושה את הקולות הגבוהים היפים כל כך בשיר
ואיך זה שעלם החמודות עם השיער הארוך שמאחור כל כך יפה
אבל באמת סרט מהמם, יפיפה למדי. מבחינה קולנועית, כלומר. והשיר... השיר כל כך כאב לי פעם... כבר לא.

whasuuuuuup

New member
פאדיחה - לא מכירה את הסרט

2 דברים: הראשון והחשוב הוא אני מה זה שמחה בשבילכם!! ממה שאני כבר מכירה - 2 נשמות טהורות וטבעיות בארצות הברית של אמריקה היו קוראים לכם free spirits אני שמחה שמצאתם זה את זה והתאחדתם "חזרה" :) והקליפ העלה בי עוד משו Iמסמיקה מבושהI קנאה Iמסמיקה עוד יותרI אני לא זוכרת מתי הייתי עם מישהו שהייתי אחד איתו מאז המיתולוגי לפני שנים וזה עשה לי צובט, בכל זאת בלב. ועם זאת - אתם ההוכחה שזה אפשרי ושיש! תודה שאת מפזרת כאן מהאהבה ומהקסם לי אין בעיה עם הסוכר הזה, להפך הוא אפילו לא משמין! מה יכול להיות רע? שיהיה לכם עוד מלא רגעי קסם בלי סוף

../images/Emo9.gif טוב, כנראה שנסחפתי קצת...

ואת איתי
השיר מקסים, ונזכרתי בו, בלי ספק, בגלל כמויות הדבש ניגר שאני חווה בזמן האחרון, אבל כל דבר כזמנו, וכל רגע בפני עצמו- וזו המהות האמיתית של כל קסם: כאן ועכשיו. אז לי זו אני הקוסמת, ולו- הוא הקוסם, ולמרות תחושת הרצון להדחק בחזרה לאחדות- אנחנו עוד רק בתחילת תחילתה של הכרות, תכלס... אז אין טעם בקנאה או בצביטות... אולי במקום של ההזכרות- כלומר, אני מרשה לך שיצבוט לך כי את נזכרת, אבל לא כי אנחנו מזכירים לך משהו- תכלס, לא ראית אותנו עדיין
חולמת. מפזרת
|שום||בצל||תבלינים||טפוטפו||נאק-ווד| חולמת. נבהלת מאיך שזה נשמע
חולמת. מזל שהוא כבר לא נכנס לכאן

Star_Dust

New member
את בטח רק חושבת שהוא כבר לא נכנס לכאן

והוא בטח נכנס. מחייך לעצמו וממשיך את היום קצת יותר מרוצה.
איזה כיף לקרוא אותך ככה

whasuuuuuup

New member
תפסיקי יה פחדנית

זו קנאה טובה זה אומר שהערת בי משו שהלך לישון אין לך מה להבהל ותהני מזה שזו ההשפעה שלך החוצה גם תהני אוהבתותך

למעלה