משהו חמוד שיעיר את הפורום

nitzangro2

New member
משהו חמוד שיעיר את הפורום

האם אי פעם... שיקרתם? גנבתם? הלכתם מכות? ירדתם על מישהו בכוונה? השתתפתם בחרם? עשו עליכם חרם? הרגשתם לבד? חשבתם על התאבדות? ניסיתם לשים קץ לחיים? איחלתם למישהו מוות? הייתם חולים יותר משבוע? אישפזו אותכם? הייתם אצל פסיכולוג? אצל פסיכיאטר? אצל רופא נשים? הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? התעלפתם? קנית בגד שלא לבשת מעולם? הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? פגעתם במישהו? שברתם למישהו את הלב? שברו לכם את הלב? התחילו איתכם? התחלתם עם מישהו? התנשקתם? התנשקתם עם בן מינכם? התמזמזתם? ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות? ביצעתם אקט מיני בפומבי? הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית? שתיתם משקה אלכוהולי? השתכרתם? השתכרתם עד אובדן חושים? עישנתם סיגריה? לקחתם סמים? התחרטתם על משהו שעשיתם? הייתם ערים לילה שלם? דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? הייתם בחו"ל? הרגשתם שרודפים אחריכם? פתחתם חשבון בנק? התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? הגשמתם חלום? הסתגרתם בחדר יום שלם? הברזתם מבית ספר? ברחתם מהבית? אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? גנבתם כסף מההורים? נשארתם ערים לראות את הזריחה? הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? השתתפתם בהפגנה? הייתם בהופעה? ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? השתתפתם בטקס בבית ספר? הקמתם אוהל בגינה? תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? ישנתם יום שלם? הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? זכיתם בהגרלה? השתתפתם בתחרות? זכיתם? גרמו לכם להסמיק? גרמו לכם לבכות? דחפו אותכם בתור? עמדתם יותר משעתיים בתור? התביישתם במוצא שלכם? הייתם גאים בהיותכם ישראלים? השתתפתם בהצגה? התאהבתם במורה? התאהבתם במבוגר? הרגשתם מאושרים?

nitzangro2

New member
עונההההההההה

שיקרתם?כן גנבתם?לא הלכתם מכות?מלא פעמים!
ירדתם על מישהו בכוונה?כן השתתפתם בחרם?לא עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?כן ניסיתם לשים קץ לחיים?לא איחלתם למישהו מוות?כן
הייתם חולים יותר משבוע?כן אישפזו אותכם?לא הייתם אצל פסיכולוג?ברור!
אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?לא משהו רציני התעלפתם?כן קנית בגד שלא לבשת מעולם?כן הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?לעולם לא פגעתם במישהו?נראה לי\: שברתם למישהו את הלב?לא שידוע לי
שברו לכם את הלב?לא התחילו איתכם?כן התחלתם עם מישהו?כן[:
התנשקתם?כן התנשקתם עם בן מינכם?ברור!! סתם לא.. התמזמזתם?כן ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות?חחחחחח לא ידוע לי, אני מקווה שלא
ביצעתם אקט מיני בפומבי?נייט הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית?נאמממממממ, לא. שתיתם משקה אלכוהולי?כן השתכרתם?כןן השתכרתם עד אובדן חושים?חחחחח בואו נגיד שהתחלתי לרקוד על הריצפה..חהחהחה
עישנתם סיגריה?כן לקחתם סמים?לא התחרטתם על משהו שעשיתם?כן הייתם ערים לילה שלם?כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?דברתי עם ליטל פעם איזה 4-5 שעות..
ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?לא הייתם בחו"ל?הרבה פעמים.. הרגשתם שרודפים אחריכם?כן חח פתחתם חשבון בנק?עדין לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?כן הגשמתם חלום?כן הסתגרתם בחדר יום שלם?לא הברזתם מבית ספר?לא ברחתם מהבית?הייתי רוצה אבל אני לא מסוגלת..
אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?לא גנבתם כסף מההורים?כן נשארתם ערים לראות את הזריחה?כן
הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?נאממ לא זכור לי השתתפתם בהפגנה?לא הייתם בהופעה?כןן
ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?כן[: הכי כייף! השתתפתם בטקס בבית ספר?לא הקמתם אוהל בגינה?לא תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?ממש לא הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?כן \: ישנתם יום שלם?נאממ ישנתי פעם אחת מ4 בלילה עד 7 בערב..
הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?כן דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?לא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?כןן[: התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא זכיתם בהגרלה?לא השתתפתם בתחרות?לא זכיתם? גרמו לכם להסמיק?כןן
גרמו לכם לבכות?כןן דחפו אותכם בתור?כן עמדתם יותר משעתיים בתור?כן בעעע
התביישתם במוצא שלכם?כל הזמן בערךD: הייתם גאים בהיותכם ישראלים?לא חח השתתפתם בהצגה?לא התאהבתם במורה?
התאהבתם במבוגר?אני אוהבת מבוגרים טובב?!?! הרגשתם מאושרים?לפעמים..

עניתי:)

האם אי פעם... שיקרתם?רק שקר לבן.... גנבתם?לאאאאאאא הלכתם מכות?לאאאאאא ירדתם על מישהו בכוונה?לא השתתפתם בחרם?לא עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?אממממממלא נראה לי ניסיתם לשים קץ לחיים?לא איחלתם למישהו מוות?רק ברגע של עצבים חחחחחחחחח הייתם חולים יותר משבוע?כן אישפזו אותכם?לא הייתם אצל פסיכולוג?לא אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?לא התעלפתם?ן קנית בגד שלא לבשת מעולם?לא זכרת הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?כן פגעתם במישהו?לא שידוע לי שברתם למישהו את הלב?לא נראה לי שברו לכם את הלב?נראה לי שכן... התחילו איתכם?כן:) התחלתם עם מישהו?לא התנשקתם?אישי התנשקתם עם בן מינכם?לא התמזמזתם?אישי ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות?לא ביצעתם אקט מיני בפומבי?לא הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית?לא שתיתם משקה אלכוהולי?כן השתכרתם?כן השתכרתם עד אובדן חושים?לא עישנתם סיגריה?לא לקחתם סמים?לא התחרטתם על משהו שעשיתם?כן הייתם ערים לילה שלם?כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?כן ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן הייתם בחו"ל?ן הרגשתם שרודפים אחריכם?כן פתחתם חשבון בנק?לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?לא הגשמתם חלום?כן הסתגרתם בחדר יום שלם?כן הברזתם מבית ספר?כן ברחתם מהבית?לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?לא גנבתם כסף מההורים?לא נשארתם ערים לראות את הזריחה?ברור הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?כן השתתפתם בהפגנה?כן הייתם בהופעה?כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?כן השתתפתם בטקס בבית ספר?כן הקמתם אוהל בגינה?כן תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?בערך הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?לא ישנתם יום שלם?לא הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?אממממ דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?לא ממששששששש שלמות דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא זכיתם בהגרלה?כן השתתפתם בתחרות?כן זכיתם?כן גרמו לכם להסמיק?כן גרמו לכם לבכות?כן דחפו אותכם בתור? עמדתם יותר משעתיים בתור?כן התביישתם במוצא שלכם?לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים?כן השתתפתם בהצגה?כן התאהבתם במורה?כן התאהבתם במבוגר?כן הרגשתם מאושרים?כן\ שיהיה שבוע טוב לכולםםםם(ותודה לאחי החתיךך שאירח לי חברה בזמן שעניתי על השאלון...)

עונהה

האם אי פעם... שיקרתם? כן גנבתם? לא הלכתם מכות? כן ירדתם על מישהו בכוונה? כן נראלי השתתפתם בחרם? לא עשו עליכם חרם? כן הרגשתם לבד? כן חשבתם על התאבדות? לא ניסיתם לשים קץ לחיים? לא איחלתם למישהו מוות? לא הייתם חולים יותר משבוע? לא אישפזו אותכם?לא הייתם אצל פסיכולוג? לא אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים? כה הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? חס וחלילה. התעלפתם? לא קנית בגד שלא לבשת מעולם? לא הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? כה פגעתם במישהו? כה 3\> שברתם למישהו את הלב? לא שידוע לי..יש מצב. שברו לכם את הלב? כן התחילו איתכם?כן התחלתם עם מישהו? אמ כן התנשקתם? כן התנשקתם עם בן מינכם? נאמ לא התמזמזתם? כן ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות? נייט ביצעתם אקט מיני בפומבי? ל=א הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית? לא שתיתם משקה אלכוהולי? אמ לא נראלי השתכרתם? לא השתכרתם עד אובדן חושים?לא עישנתם סיגריה?לא לקחתם סמים?לא התחרטתם על משהו שעשיתם? כה הייתם ערים לילה שלם? כה דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? לא ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? לא הייתם בחו"ל? לא הרגשתם שרודפים אחריכם?כה פתחתם חשבון בנק? לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? כה התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? לא הגשמתם חלום? כה הסתגרתם בחדר יום שלם? לא הברזתם מבית ספר? כה ברחתם מהבית? לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? לא גנבתם כסף מההורים? לא נשארתם ערים לראות את הזריחה? כה הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? לא שזכור לי יכול להיות כן השתתפתם בהפגנה? לא הייתם בהופעה? כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כה השתתפתם בטקס בבית ספר? כה הקמתם אוהל בגינה? לא תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? אמ בערך.
הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? כה ישנתם יום שלם? לא הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? כה דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? כה דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? כה התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? לא זכיתם בהגרלה? לא השתתפתם בתחרות? כה זכיתם? לא גרמו לכם להסמיק? כה גרמו לכם לבכות? כה דחפו אותכם בתור? כה עמדתם יותר משעתיים בתור? לא התביישתם במוצא שלכם? לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים? לא אפעם בחיים לא. השתתפתם בהצגה? לא התאהבתם במורה? לאאאא התאהבתם במבוגר? כה הרגשתם מאושרים? כה..חבל שאי אפשר להרגיש תמיד..:) אחלה שאלון ניצי

עונה

האם אי פעם... שיקרתם?כן גנבתם?לאא הלכתם מכות?אולי חח ירדתם על מישהו בכוונה?לא השתתפתם בחרם?לא עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?לאא ניסיתם לשים קץ לחיים?לא איחלתם למישהו מוות?נראה לי כשהייתי עצבנית כן הייתם חולים יותר משבוע?כן אישפזו אותכם?לא הייתם אצל פסיכולוג?לא אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?כן בקטנה בלי נפגעים התעלפתם?כן קנית בגד שלא לבשת מעולם?לא הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?כן פגעתם במישהו?לא נראה לי שברתם למישהו את הלב?לא שברו לכם את הלב?אולי התחילו איתכם?כן התחלתם עם מישהו?לא התנשקתם?לא התנשקתם עם בן מינכם?לא התמזמזתם?לא ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות?לא ביצעתם אקט מיני בפומבי?לא הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית?לא שתיתם משקה אלכוהולי?לא השתכרתם?לא השתכרתם עד אובדן חושים?לא עישנתם סיגריה?לא לקחתם סמים?לא התחרטתם על משהו שעשיתם?כן הייתם ערים לילה שלם?כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?לא שזכור לי ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן הייתם בחו"ל?כן הרגשתם שרודפים אחריכם?כן פתחתם חשבון בנק?לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?לא הגשמתם חלום?כן הסתגרתם בחדר יום שלם?כן הברזתם מבית ספר?כן ברחתם מהבית?לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?לא גנבתם כסף מההורים?לא נשארתם ערים לראות את הזריחה?ברור הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?כן השתתפתם בהפגנה?לא הייתם בהופעה?כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?כן השתתפתם בטקס בבית ספר?כן הקמתם אוהל בגינה?כן מזמןןן תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?לא בדיוק הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?לא ישנתם יום שלם?לא הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?לא דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?לאא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא זכיתם בהגרלה?כן השתתפתם בתחרות?כן זכיתם?כן גרמו לכם להסמיק?כן גרמו לכם לבכות?כן דחפו אותכם בתור?כן עמדתם יותר משעתיים בתור?כן התביישתם במוצא שלכם?לאא מרוקאית גאהה הייתם גאים בהיותכם ישראלים?כן השתתפתם בהצגה?כן התאהבתם במורה?כן התאהבתם במבוגר?כן הרגשתם מאושרים?כן

urimz5

New member
לא עונה....................

האם אי פעם... שיקרתם?מה פתאום...... גנבתם?קצת הלכתם מכות?כן ירדתם על מישהו בכוונה?קצת השתתפתם בחרם?לא עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?כן,זה נושאמאוד מעניין ניסיתם לשים קץ לחיים? לחיים שלי?לא איחלתם למישהו מוות?כן [ז"ל] הייתם חולים יותר משבוע?כן אישפזו אותכם?לא זוכר הייתם אצל פסיכולוג?כן אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?למה? הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?כמעט התעלפתם?כן קנית בגד שלא לבשת מעולם?לבשתי פעם אחת. הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?אני תמיד מרגיש
פגעתם במישהו?לא..... שברתם למישהו את הלב?אולי.. שברו לכם את הלב?קצת התחילו איתכם?אה הא התחלתם עם מישהו?אה הא התנשקתם? התנשקתם עם בן מינכם?לא.............................
התמזמזתם? ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות? ביצעתם אקט מיני בפומבי? הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית? שתיתם משקה אלכוהולי?כן השתכרתם?כן השתכרתם עד אובדן חושים?כן עישנתם סיגריה? לקחתם סמים? התחרטתם על משהו שעשיתם?המון הייתם ערים לילה שלם?לפעמים אני ער יום שלם דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?לא ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן הייתם בחו"ל? הרגשתם שרודפים אחריכם?כשרדפו אחרי פתחתם חשבון בנק?כן התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?כן הגשמתם חלום?קצת הסתגרתם בחדר יום שלם?כן הברזתם מבית ספר?לכמה שנים ברחתם מהבית?לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?כן [פיל] גנבתם כסף מההורים?לא נשארתם ערים לראות את הזריחה?כן מלא הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?כן השתתפתם בהפגנה?אולי הייתם בהופעה?כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?עכשיו (החלטתי לענות כאילו....) השתתפתם בטקס בבית ספר?כן הקמתם אוהל בגינה?כן תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?לא הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?עדיין ישנתם יום שלם?חח כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?כן דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?לא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא זכיתם בהגרלה?בבצפר השתתפתם בתחרות?כן זכיתם?כמובן גרמו לכם להסמיק?כן גרמו לכם לבכות?כן דחפו אותכם בתור?חח ניסו עמדתם יותר משעתיים בתור?כן התביישתם במוצא שלכם?יש לי צד פולני
הייתם גאים בהיותכם ישראלים?בטח השתתפתם בהצגה?לא התאהבתם במורה?לא התאהבתם במבוגר?לא הרגשתם מאושרים?בעעעע כן

למעלה