משהו חמוד ששמעתי,1.למה הקופים

sbsb39

New member
משהו חמוד ששמעתי,1.למה הקופים

של עכשיו לא נהיו לבני אדם ?2.מי ברא את הקוף? או מי יצר את המפץ?
אני סובר שאף דת או איש דת, ואף מדען ,לא יודעים את התשובה ,בצעירותי [תקופת אחרי צבא כזה] קראתי כל מיני דברים בנושא ,בסופו של דבר המדע אומר שההתחלה של הכל זה משהו בלתי נתפס ,אין סופי שהיה קיים, ובדת :לפי היהדות העולם קיים 5700 שנה ,והתרחשו דברים גם לפני 7000 שנה למשל הסינים המציאו את הנייר לפני 7000 שנה ,אז אומרים שהשם בבריאת-העולם סידר את העולם :את מה שהיה קיים ,אז מי ברא "את מה שהיה כבר קיים ? או שאומרים שבריאת העולם התרחשה אלפי-שנים, שאלף אחת שלנו זה כמו יום אחד של הבורא , בקיצור לפי מה שאני הבנתי שגם הדתות וגם המדע סבורים שהכל התחיל ממשהו אינסופי ,או בלתי נתפס , נכנסתי לכאן במקרה מהאינדקס של האות א" ,דעות תגובות ?

Gidi Shemer

New member
אין לי הרבה דברים לומר

מלבד זה שאין שום סיבה אבולוציונית לקופים של היום להפוך לבני אדם. אנחנו לא ה"תוצר האולטימטיבי" של האבולוציה. היו לפנינו וכנראה יהיו אחרינו הרבה אורגניזמים אחרים שהתאימו לסביבתם הם.

מה שעניין אותי בפוסט שלך זו השורה האחרונה. באמת הגעת לפה בגלל שהתחלת באות א'?

סתם מתוך עניין, אתה הולך עכשיו לעבור פורום פורום לפי האלףבית?

אם כן, ממליץ לדלג קצת כי אחרת יקח הרבה זמן עד שתגיע לפורום הכי מגניב בתפוז- פורום תקשור וריפוי עם ישויות אור.

Sophalin

New member
תגובה

הקופים של עכשיו לא נהיו לבני אדם מאותה הסיבה שבני האדם לא נהיו הקופים של עכשיו.
ורק לשם הבהרה הקוף (של עכשיו) אינו מוצאו של האדם אלא האבולוציה טוענת שלאדם ולקוף יש אב קדום משותף.

תגובה:

מי שברא את הקוף הוא אבא ואמא שלו. מי שיצר את המפץ הוא אף אחד. מפצים גדולים נוצרים ספונטנית.

לדעתי העולם התחיל לפני חמש וחצי דקות. כל מה שמעיד אחרת, כולל מאובנים, כתבים, והזכרונות שלנו מה"עבר" של לפני שש דקות או יום או עשר שנים - הכל נברא לפני חמש וחצי דקות ע"י השם ואשתו שמית.

למעלה