משהו חמוד

משהו חמוד

כל אחד יגיד מה לדעתו היה יכול להיות ממש טוב אם היה בסדרה: דוגמה: היה יכול להיות טוב אם לקרטמן היה נולד אח תינוק/או שהיה טוב אם היו עושים פרק פארודיה על אבודים/כל דבר שבא לכם....

חחח לא יודע אני תמיד מתאר את זה

כזה פרק שמתחיל בזה שעין נפתחת כמו בפרק הראשון של LOST, ואז רואים שזה סטן או משהו, ואז רואים שהאוטובוס בית ספר בכלל הגיע לאיפהשהו וכולם אבודים, ויש פלאשבקים של כולם חחח

Vdrums

New member
שיגיע ילד חדש לסאות'פארק

גם שמן ותחמן שיסית את תשומת הלב שקרטמן מחפש כל הזמן, מה שיגרום לקרטמן לתכנן נקמות וכו'.

הממ, חשבתי על זה

בסאות' פארק הילדים מוצאים את עצמם בהרבה מקומות בעולם, היה נחמד אם היה איזה משהו בישראל...

g a g a

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

ואני מסכימה גם לגבי הפארודיה על אבודים. זה יכול להיות מעולה

richter

New member
להחזיר את ה-celebrity voices ../images/Emo3.gif

ובאמת, אם כבר מתעסקים עם טרוריסטים וכל זה, אז יהיה נחמד אם יכניסו את ישראל איכשהו לעלילה

פרק בסגנון של..

מה יהיה עוד עשרים שנה, רק שהפעם הילדים כן יתבגרו.. איפה כל אחד ימצא את עצמו (נשוי\ לא נשוי\ עם ילדים\ בלי ילדים\ איזה עבודה יהיה לו).. אני בטוחה שהם יצליחו לעשות מזה משהו ממש ממש משעשע! ואולי פרק כזה שבו הרוח של קייל נכנסת בטעות לגוף של קרטמן והרוח של קרטמן נכנסת לגוף של קייל. איך הם מתמודדים עם המשפחה וכל השטויות האלה..

Th3onE

New member
קלישאה! חובה.

פארודיה על יריחו,csi וכל התוכניות שאני צופה :p ישראל כמובן,עוד פרק כמו אפגניסטן אבל על אירן-ישראל-ארה"ב-רוסיה.

זה בדיוק העניין!

שזה כזאת קלישאה שהם חייבים לעשות כזה ולשבור את הציפיות של כולם עם השטויות שלהם!

ET2k

New member
קארטמן מגלה שהוא יהודי?

עם תכנון נכון, זה יכול להיות פרק אדיר. (ועם תכנון לא נכון סתם שעמום).

amit93

New member
ממש לא בפרק 2 של העונה 2

מגלים שאמא שלו זה באצם אבא שלו או משהו כזה

NYMets Man

New member
לא בטוח

הם אומרים שאימא שלו זה בעצם אבא שלו, ואז מגיע ההוא ששואל שאלות כל הזמן "אז מי היא אימא של קרטמן?" ואז הוא אומר "לעזאזל עם זה" או משהו כזה והפרק נגמר...

amit93

New member
תראה תפרק מגלים שאמק שלו זה אבא שלו ואז לא

יודעים מי זה אמא שלו

למעלה