משהו חמוד

Cally1

New member
משהו חמוד

אני יושבת לי אתמול בשיעור היסטוריה,אחד מהרבים שיש לי,והמרצה החליט לבדוק את הנוכחות.ומה מסתבר? שיש לי ילד בכיתה ששמו איליי! כמה חמוד:) לא חשבתי שבארץ אפשר למצוא את השם הזה בכלל:)

gabrielle

New member
מממממממממ....

חחח אני לא יודע אם זה חמוד או לא - לחברה שלי יש מנקה שקוראים לה זינה... חחח:)

Cally1

New member
זינה

זינה זה שם רוסי,בגלל זה יש הרבה זינות בארץ. אני מכירה שתיים:) אבל איליי....זה היה חדש לי

*neta*

New member
לפני שנה נתקלתי

באילי, שיש לו חברה שקוראים לה גבריאל (שהם היום בכיתה ב´)

Cally1

New member
זה באמת חמוד:)

ההורים בטח משוגעים על זינה:) וכן,זינה זה שם רוסי.זה קיצור מזינאידה שבתאכלס זה שם יווני אם אני לא טועה. ולא כותבים את זה כמו xena,אלא כמו zinaida.זהו:)

היתה לי בבית ספר מורה בשם זינה

לא למדתי אצלה, אבל שמעתי שהיא ממש מעצבנת - מהמורות המעצבנות האלה. אני לא יודע מה היא לימדה בכלל. לעומת זאת יש לי ידידה ששמה גבריאלה (כולם כמובן קוראים לה גבי), אבל בכמה הזדמנויות קראתי לה (בטעות בד"כ) "גבריאל".

זה מזכיר לי...../images/Emo123.gif

יום אחד דפדפתי לתומי בספרון הטלפונים המשפחתי, ופתאם ראיתי את השם "זינה"...מסתבר שזאת איזו קרובה-רחוקה של אמא שלי...והיא בכלל רומניה...
יום אחד גם ישבתי עם אחותי בבית קפה, וככה פתאום היא אומרת לי, "יוו...אני צריכה להתקשר לזינה...." כמובן שהייתי באמצע שתיית המילקשייק שלי ודי נחנקתי בעקבות ההערה שלה...והיא כמובן התפקעה מצחוק...אחרי שהא נרגעה קצת, היא הצליחה לספר לי שיש לה מנקה חדשה שקוראים לה זינה...ויום אחד, הבת של אחותי באה אליי ואומרת לי <בשיא הרצינות> "זינה הלוחמת הייתה אצלנו אתמול" - מסתבר שאחותי קוראת לה "זינה הלוחמת"...האישה שרוטה...

LLRO

New member
גם אני מכירה זינה אחת

למען האמת זינה זה לא שם רוסי זה שם שאפשר למצוא כמעט בכל מדינה באירופה. גבריאל אני מכירה אבל הוא בן. ויש לי חברה שקוראים לה איב (היא נולדה כשהוהרים שלה היו בשליחות של תשע שנים באר"הב ואחרי שהם חזרו לארץ היא לא ממש רצתה לעברת את השם שלה כי אז היו קוראים לה חווה)

Dafi the Mighty

New member
פעם היה לי בבית ספר קונצרט

וכשהמנצח (ומנחה הערב) הציג את כל הנגנים, הוא הציג את זאת שניגנה בנבל, וקראו לה- זינאית.

THEchosen1

New member
איזה מוזר זה....

אני בחיים לא פגשתי מישהו או היא בשם זינה , או גבריאל , איליי... זה מוזר מדיי ... זה כאילו זינה עושה ספונג´ה ... קטעים... קרעתם אותי עכשיו....

למעלה