משהו חמוד

popikon23

New member
משהו חמוד

תעתיקו (קופי) באמצעות העכבר את הסקריפט - השורה הארוכה בתחתית ההודעה עכשיו תלחצו על הלינק "פורום" (שער תפוז > פורומים > דיויד ברוזה > "פורום") בחלק העליון של העמוד הזה ותעתיקו (פייסט) את השורה הארוכה לשורת הכתובת תלחצו GO javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images ; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void( 0); תקפידו להעתיק את כל השורה. הצלחתם? עכשיו תעשו את אותו הדבר בגוגל, או בכל אתר אחר עם תמונות.

romens

New member
חחחח מגניב

לקח לי זמן להבין מה זה חחחח הייתי בטוח שזה פרסומת של וואלה חחח איזה טמבל חחח וגם רוצים תמונות רוציןם תמונות רוצים תמונות רוצים תומונות

handlessman

New member
חחחח נחמד

אבל לדעתי אפשר פשוט לדלג על השלב של ללחוץ על "פורום" כי זה כבר בפורום!!! ובדקתי וזה עובד בכל אתר אחר! פשוט לוקח את כל הסימנים והאייקונים ומסובב אותם במעגל, אין קשר לזה שזה תפוז...

popikon23

New member
נכון עומריקי

ולגבי תמונות- אני רצה לסוכה להציק ללילך שתשים כמה כי הן ממש ממש יפות

glitter8

New member
איזה כיף לכם...סוכה...

אח, הימים היחפים של ירושלים, כן, שאי אפשר היה לזוז ברחובות מרוב סוכות...

handlessman

New member
השנה וויתרנו על סוכה...

גם כי אין זמן וגם כי כבר זרקנו את הקרשים... אנחנו משתמשים באותם קרשים מאז שהייתי בן 7 או משהו כזה... כן כן אנחנו לא קונים סוכה מוכנה להרכבה מפלסטיק, הלכנו לנגריה והזמנו קרשים טובים במידות שרצינו ובנינו סוכה כל שנה מחדש!!

למעלה