משהו חסר - אבל מה?

mini4

New member
טוב,

אי אפשר לשים חפצים קטנים ואגרטלים ומפות על השולחנות הנמוכים כשיש ילדים קטנים בבית, לכן אני מחפשת רעיונות להחיות את המצב, אבל עם דברים ידידותיים לילדים כריות ותמונה זה כבר יותר פרקטי מבחינתי וחיים - יש והרבה, פשוט סידרתי קצת ביום שישי

ed99

New member
קפצתי לכאן מעמוד השער אז:

אני לא מומחית בתחום אבל ממבט ראשון מה שנראה חסר הוא לתת קצת אופי לחדר. זה שאפשר לקנות או להחליף את השטיח/ספה/מזנון זה לא ממש חוכמה, החוכמה היא להכניס את האישיות של בעלי הדירה לתוך החדר. את זה אפשר לעשות באמצעות חפצים אהובים שנאספו במהלך השנים ובטיולים בארץ ובחו"ל. אם לבעלי הדירה אוסף מעניין אז זה המקום להציג אותו. כריות מבדים מעניינים ומתאימים תמיד יכולים להוסיף לחמימות כך גם לגבי עציצים ותמונות. בסה"כ הרי חיים בחדר הזה ולא רוצים שהחדר יראה כמו אולם תצוגה בחנות.

חסרה תחושה שמישהו משתמש בסלון

הגעתי משער תפוז והניק הוא בגלל הודעה אחרת ולא קשור לשרשור שלכם. אין סגנון אישי בסלון הזה ובפינת האוכל וכרית או צבע נוגד לא יעזרו. צריך שתהיה תחושה שחיים בבית ומשתמשים בסלון ובפינת האוכל. יש תחושה של אוסף רהיטים כמו בחנות רהיטים. צריך דברים אישיים שיתנו צביון אישי לסלון. הכל כבד ו"חנוק" ולא אישי. כריות צבעוניות, להוציא את המזנון הזקן הזה, להחליף את השטיח ש"חונק" את החדר למשהו עליז וקל. יש תחושה של סלון "זקן" שפוחדים להשתמש בו להזיז בו משהו.

נועה בת

New member
../images/Emo5.gif באמת נחמד הסלון שלכם אבל.....

מאוד נחמד אצל ההורים , ולא אצל זוג צעיר כבד מידי,שמרני מידי, דורש מהפך ... 1- השטיח חייב לצאת , הרצפות יפות למה להסתיר ? אם הסיבה היא ילדים, קונים שטיח נחמד בשמנת בהום סנטר 100 שח וסוגרים עניין. במידת הצורך פורשים , והמראה שלו קליל 2- כמו שנראה המזנון מרכז מחלקים - הייתי משאירה רק את החלק של הטלבזיה, השאר היו עוברים לחדר אחר, מן הסתם ימצא להם שימוש 3- התאורה מאוד כבדה, אם יש לכם אפשרות שנו סגנון ואת התאורה הצידית הייתי מוצירה בכלל 4- הסלון כהה, ונראה מקטיפה או דומה לה, הייתי מוסיפה כריות , טקסטורת בד שונה לחלוטין, ובניגוד לקודמי - בהיר .משהו בגווני השמנת . יש באלנבי את רנבי וכול מיני דומים לו,תנסו למצוא שם בד לכריות יש הרבה אדום/חום בבית , ועוד הערה - התמונה בפינת אוכל גבוהה מידי, כמעט מיישרת קו עם תקרת המסדרון בהצלחה לכם

אולי תצבעי את הקיר של הטלביזיה

בצבע כהה? בורדו אולי? משהו שיתאים לרהיטים. לא כל כך ברור מהתמונה..

למעלה