משהו חשוב באמת!

משהו חשוב באמת!

היום הוא ערב יום השואה, כמו שאתם יודעים ומי שלא יודע אז זה גרוע מאוד, ולכן יתקיים היום בערב טקס עירוני ברכבה של בית רובין. אני מקווה לראות את כולכם שם! להפגין נוכחות!!! חוץ מזה חברים שלכם הולכים להקריא אנשים שהשקיעו שעות מהחיים הפרטיים שלהם אז לכבד בבקשה את המעמד!

ומיד אחרי זה...../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

הפסקת עשר תוכנית הנוער של כל הים האדום. בתוכנית מיוחדת ליום השואה. בתוכנית יתארחו: *תלמיד שנסע לפולין ומתאר את חוויות המסע. *פרויקט שואה- במסגרת מחוייבות אישית של כיתות י´ יצא פרויקט להקמת מרכז הנצחה זכר למה שהיה בשואה,נדבר עם תלמיד שנמצא במחוייבות. *מבצע נוסף ביוזמת הורי תלמידי כתות י"א בבית הספר אלון שמטרתו למצוא ספונסרים למסע. *כל הספרים כל הסרטים שמדברים על השואה-המלצות. האזנה ערבה, צוות הפסקת עשר.

כל הכבוד ../images/Emo104.gif

כל הכבוד שירן, ובכלל כל צוות "הפסקת עשר" . זה באמת הפקה יפה, נראה רק איך יצא... ושאלה לי עליכם, האם יהיו שירים במהלך השידור? שירים שקשורים ליום השואה (יש כאלה בכלל?). והאם יהיה אפשרות של מאזינים לעלות לשידור להביע את רגשותיהם בקשר ליום המיוחד הזה? תודה, מרקו וזהו!!!

תודה על הפירגון../images/Emo79.gif

היום התוכנית תכלול מוסיקה שקטה.. בעיקר שירים ישראליים. וכן,תהיה אפשרות לעלות לשידור ולהביע את רגשותייכם...

תודה ../images/Emo142.gif

ושוב בהצלחה, אני מבין שיש שידור ישיר של הטקס העירוני ברדיו... זה נכון? מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
לא יעלה על הדעת! ../images/Emo104.gif

שנושא כזה יתדרדר לעמוד השני

בר שריר

New member
(תום): טקס יום השואה

כולכם מוזמנים לטקס יום השואה של שבט צופי אילת, שהכינה שכבת יא´ בשבט, הטקס התקיים ברחבת בי"ס תיכון ע"ש גוולדווטר בשעה 17:00, הטקס יעסוק בנושא גבורה, מאוד מאוד מרגש ומומלץ! מקווה לראותכם, תום, בשם שבט צופי אילת

למעלה