משהו חשוב, כדי להבהיר את הכל (מקוה)

YARDENIS11

New member
משהו חשוב, כדי להבהיר את הכל (מקוה)

יש מצב שהבחירות האלה מכורות בגלל ששימו לב שמחברים את כל האחוזים זה משאיר לאליסיה ולקריסטין מעט מאוד, וכולנו יודעים שהקהל החזיר את כריסטין, זה אומר שהקהל אוהב אותה :) .. וגם שהיינו בכיכר רבין כולם צעקו לכריסטין ואליסיה ויקשו חתימות מהן , לא היה זכור לי אהבת יתר לניראל.. תגיבו על זה אגב.. בקשר להצבעה שלכם והכל ירדן

אני הצבעתי לניראל.

מעולם לא אהבתי את קריסטין בקטע של יופי- יש מיליון כמוה, האמת היא שחשבתי שיבחרו או בנטלי או באליסיה (הקהל), אבל הנה הבוחרים אמרו את שלהם וניראל לקחה. והגיע לה, היא יפה ועמדה במשימות כמו שצריך, הסיבה שהיא נשלחה לשופטים זה בגלל הבנות- ועובדה ש 3 פעם שהיא הלכה אליהם ותמיד נשארה-כי הם ידעו שהיא בסדר. זה אומר משהו..

MeetLofe

New member
תלמד משהו

יש מיליון אנשים אם תסתכל באתר הרשמי בהצבעות תראה שנטלי מובילה אם תסתכל על כיכר רבין הרבה צעקו לכריסטין אם תסתכל על התוכנית 33% הצביעו למימי בכל מקום הרבה הרבה אנשים אוהבים אחרות אבל ההוכחה הובילה שניראל ניצחה שום דבר לא מכור!!!!

אני הצבעתי לניראל

ובכל זאת, כשנטלי חזרה- הסתנוורתי. איזה מהממת היאא!! אבל אני הלכתי עם ניראל עדד הסוף- וכמו ש meetlofe אמר- שום-דבר-לא-מכור

YARDENIS11

New member
בסדר .. אבל

ההצבעה הייתה מטומטמת .. יכלתי להצביע כמה שרציתי בגלל שהם לא שמעו על משהו שיקרא את כתובת האיי פי של המחשב או משהו בסגנון ... גם בSMS אפשר היה להצביע כמה פעמים שרוצים.. זה משקף את רצון עם ישראל או את רצון המצביעים היחידים העקשנים ?? ?

../images/Emo26.gifכנסי../images/Emo26.gif

חברה שלי אבא שלה מכיר מישהי מההפקה בדוגמניות היא סיפרה לה לפני שבכלל הודיעו שניראל זכתה שכבר יודעים מי זוכה, ושהכל ידוע מראש. רק תראו כמה התוכנית הזאת מכורה אני לא אומר שלא הגיע לניראל..באמת הגיע לה אחרי כל הדרך הזאת שהיא עברה. אבל תכלס אם זה גם היה תלוי בהצבעות של הצופים נטלי הייתה לוקחת. מי שהצביע חבל על הכסף שבזבז..הכל היה ידוע מראש

Raz110

New member
טוב...

תקשיבו, העונה נגמרה, ניראל הזוכה, תרצו או לא תרצו, מכור או לא מכור, מגיע לה או לא מגיע לה, היא זכתה, עבר כמעט שבוע.. עזבו אותכם.. דייי.. נושא אחר...

לי היה עצוב שנטלי חזרה כי

היא לא מישל|בוכה עמוקות עמוקות| אבל כלום לא מכור כמה שאני לא מסמפט את ניראל שומדבר לא מכור אז רדו מהפפיריקין עיניין

למשמש מאוהבב...

אויששש תפסיק להמציא! אין כלום מכור בתוכנית, תרדו מהפאקינג עניין הזהה.. או שאתה המצאת- או שעבדו עליך. פשוט אין מצבבבבב קיצוררר אין שום דבר מכור וזהו.

למעלה