משהו חשוב שיש לי לומר לכם!

משהו חשוב שיש לי לומר לכם!

פורום יקר ואוהב שלי! לא! זה לא מכתב פרידה.(שרה את יכולה לנשום לרווחה) (אני יודעת שאני נשמעת קצת דרמטית) אני נמצאת כאן בפורום משהו כמו חצי שנה מדהימה וכייפית! וכפי שידוע לכם אני נמצאת בעוד פורומים וגם הייתי פעילה בהם לפ-ני שנכנסתי לכאן. אני זוכרת את הפעם הראשונה שנכנסתי לכאן והייתי כולי בהלם. מאז אני תמיד מרגישה פה בבית אתם אנשים מדהימים! כיף לי להכנס לכאן, בכל פעם שאני באה לכאן פתאום היום שלי משתנה, לפעמים אני באה עצבנית, עצובה, ולפעמים גם בתחושה שאנשים לא שמים עליי ואני פשוט שוכחת הכל! אני באה לכאן וכל כך כיף המצב רוח משתנה 18 מעלות. רציתי להגיד לכם תודה. תודה שאתם כאלה מדהימים ועוזרים לי להשכיח ממני את הצרות! תודה שאתם גורמים לי להרגיש טוב ושאתם תומכים בי. ותודה הכי גדולה על התחושה הטובה שאתם נותנים לי ושאני לא תמיד מקבלת במקומות אחרים. אוהבת המון המון, סיון

brit18

New member
../images/Emo207.gif הופעה של

here it comes again מערוץ t4 2003 מלללל
אחד השירים האהובים עלי של מל
תהנווו

brit18

New member
אוהבים אותך ../images/Emo23.gif

אני בטוחה שאני מדברת בשם כולם
את מקסימה וחמודה אוהבת אותך במווןןן
רעות נ.ב- אפשר להשתתף במילים שלך .. ןלהגיד לקחת לי את המילים מהפה
?!
טוב

יו, זה ממש כיף לנו לדעת את זה../images/Emo70.gif

כפרה יכפרעליך, מאמינקה. איזה יופי. רציתי שתדעי שאת תורמת המון לפורום הזה. אני לא רוצה לדעת איל הפורום היה נראה בלעדייך.

גם אני מרגישה כאן בנוח בפורום.

זה מדהים שמה שמחבר בין כולנו ומה שגרם לנו להכיר אחד את השני זה האהבה הגדולה שלנו למלאני.

brit18

New member
נכון ../images/Emo13.gif

באמת מדהים
צריך לעשות מפגש פורום
( או קומונת ספייס כי זה אותם אננשים..חחח.. או שנהים
) הייי אנשים אני עכשיו מקשיבה לדיסק reason ויש שם ממש שירים מדהימים !!! ( אני יודעת את זה כבר ממזמן , פשוט מלא זמן לא שמעתי את הדיסק הזה) פשוט שומעים מהמיפים כמה היא מאוהבת ... (לפחות ברוב השירים...
)
פשוט מושלם
והנה מילים של שיר כדי להמחיש את האמרה שלי melanie c/here it comes again Hey, don't you worry, everything's alright you know We're gonna be just fine If the rain crashes down over you I will love you dry There is nobody in this world could ever take me away from you I am always by your side If you need someone to guide you dear I'd like to try Don't give up something you've never had before (Never could but we would together) I promise you this You're the one I adore Here it comes again Filling my soul, never want to let go Here it comes again Be at one with your love as below so above My love is flowing freer than a waterfall Beyond the edge of time Surrender to the emotion now we can fly We can fly And you know there's a reason That we are who we are (who we are) I can not resist You're the one I adore Here it comes again Filling my soul, never want to let go Here it comes again Be at one with your love as below so above Here it comes again With shimmering gold you enlighten my soul Here it comes again Just like there's always gonna be A place for you and me A ship that we can sail on Just like if one and one were three And everything was free At the end of some rainbow Just like a needle and a gun A circle in a sun And a knock upon a hidden door It is you I adore Here it comes again Filling my soul, never want to let go Here it comes again Be at one with your love as below so above Feel it coming again Filling my soul, never want to let go Here it comes again Be at one with your love as below so above Yeah yeah
אחד השירים האהובים עלי
כל הזכויות שמורות למלאני !

יש לי נוסטלגיה מהשיר הזה:

כשהייתי חיילת אז היינו בשמירה כי סגרנו שבת. שמענו רדיו ובדיוק שמו את השיר הזה. אז התחלתי להתלהב ואמרתי לזאת ששמרה איתי: "כמה אני אוהבת את השיר הזה
" אז היא שאלה אותי "כמה
" אז צחקתי ואמרתי לה "הרבה". זה שיר מיוחד. גם הקליפ שלו מהמם

למעלה