משהו חשוב:

אני אדם רוחני, מוסרי, מעניין ומיוחד ולכן אני דתי. אני גאה בכך שאני
רוחני ויוצר, שיש לי מערכות יחסים יפות ושאני דתי. אני מאושר שאני מגשים
את עצמי.

dory30

Well-known member
נכון, דת לא חייבת להיות אחת משלושת האמונות המונותאיסטיות. אתה יכול "לייסד דת משל עצמך".

דתי חכם אחד אמר לי שצריך ליצור לי את הטקס שלי, אבל אני חושב שצריך גם יסוד של דרך דתית קיימת. אני מאמין ביהדות ומקיים אותה. עבודת אלילים נחשבת לדעת הדתות המונותיאיסטיות כנחותה מבחינה מוסרית, בעיקר כי הם שורפים את בכוריהם כטקס פולחן. פעם ניסיתי להמציא מדינה עם חוקים, דת ושפה.

יפה, חשוב להיות מעניין ומיוחד. יש גם דתיים שהם משעממים ורעים, אבל אני מנסה לנצל את הדת בחוכמה ובדרך הנכונה שתביא אותי לבטא היטב את הייחודיות הרוחנית שלי.

dory30

Well-known member
יפה, חשוב להיות מעניין ומיוחד. יש גם דתיים שהם משעממים ורעים, אבל אני מנסה לנצל את הדת בחוכמה ובדרך הנכונה שתביא אותי לבטא היטב את הייחודיות הרוחנית שלי
יש חילוניים טובים ורעים, כנ"ל דתיים וחרדים, ואסור לשכוח את יצור הכלאיים של שומרי מסורת.

אני מאמין באלוהים, אני מאמין שיש כוח בסיסי ביקום שאולי קשור לחשמל ומאחד את כל החומרים והמודעויות. אלוהים הוא הרוח והמצפון. אני מנסה לפנות לאלוהים בעזרת האמונה ושמירת המסורת. אני מנסה עכשיו לחיות על בסיס אמונה באלוהים כדי לתת עוד ביטוי לרוחניות החזקה שלי.

Lucifer LightBringer

Well-known member
השאלה שצריכה להישאל היא למה אתה מרגיש צורך להצהיר שאתה "מעניין מיוחד"? האם זה בגלל שיש לך שם ישראלי או ערבי גנרי כמו דוד לוי או יונתן כהן או מוחמד חמודי. ואתה מרגיש בסה"כ עוד מספר במדינה?

הרי כל אחד יכול להגיד שהוא "מעניין ומיוחד".
מה מיוחד בזה?! :-D

כל אחד מעניין ומיוחד בדרכו, ואני אוהב את הדרך שבה אני מעניין ומיוחד. אני רוחני מאוד. לכן עכשיו פניתי לדת כדי לתת עוד ביטוי לרוחניות החזקה שלי.

למעלה