משהו חשוב

מיוני

New member
משהו חשוב

די ,נמאס! החברה הישראלית היא חברה חמה ודואגת, ולא פעם ולא פעמיים הישראלי הממוצע פותח את ארנקו ותורם כמה שהוא יכול. אבל בדר"כ אחרי קצת זמן שוכחים מהנושא ,חושבים שתרמנו את חלקנו וזהו אין יותר מה לעשות. אבל הנושא הזה פשוט חייב להישאר במוחנו, הנושא הזה תלוי בזמן ואם לא יטופל במהרה אז עוד מעט לא יהיה בכלל במה לטפל!הנושא הוא ניצולי השואה והכסף שהם לא מקבלים,אני בטוחה שרבים האנשים ששמעו על הנושא, על איך במדינות אירופה הניצולים מקבלים כסף,טיפולים וכבוד ופה בא"י,ארץ היהודים, הבית של הלאום שלנו פה אין לא כסף לא טיפולים ולא כבוד! אז נכון שהמדינה שלנו לא עשירה ומנהיגיה לא מוסריים ורובם לא שווים את המכונית בה הם נוסעים ולכן עלינו האזרחים לפעול. לא ייתכן שיהיו ניצולי שואה רעבים,ניצולי שואה שנפטרים בגלל שאין להם כסף לתרופות ולטיפולים! אני קוראת לכל האזרחים ואומרת די, המצב חייב להיפסק ולכן אני מבקשת "אני פונה ללב שלכם" תעשו משהו, אם כוח של כ-7 מליון אזרחים לא יכול לגרום לשינוי אז מה כן? אני בסה"כ נערה בת 14 ולי לצערי הרב אין את היכולת לשנות את המצב אבל אני בטוחה שלמישהו מאלה שקוראים את המכתב הזה יש את היכולת יש את הכוח. אז בבקשה קורא\ת נכבד\ת תפעל\י לפני שיהיה מאוחר. אני בטוחה שלמדינה שלנו למרות כל בעיותיה יש את היכולת להשקיע בדבר כה חשוב כי מהו האדם בלי עברו?! האם כולנו היינו פה לולא היה הדור הזה בונה את הארץ,נלחם במלחמת העצמאות ובמלחמות הבאות אחריה? זה לא שעשיית הצדק בעניין ונתינת הכסף המגיע לניצולי השואה תתרום לעתיד, וזה לא שהמלחמות ייפסקו ויימצאו תרופות למחלות רבות, וזה לא שייפסק ההרג בדרכים. אבל הרבה יותר מקשיש אחד יזכו לקום לבוקר ולהרגיש נחת, כי הם הגיעו למקום מבטחים, אחרי זוועות השואה ואחרי רוב חייהם הם הגיעו לגיל בו המדינה אותה בנו דואגת להם,המדינה נותנת להם כבוד ואין הם צריכים לשקול לעזוב את המדינה הזו. בבקשה כוח ההמון הוא הקובע, ואם נתאחד כל העם בלי קשר למין או לגיל למוצא או למכונית השוכנת במגרש החניה, אם נפעל ונמחה אז מנהיגינו המהוללים יהיו חייבים לפעול ולתת כבוד לדור הזה ,דור שהולך ונעלם דור מייסדי המדינה בה אנו יושבים!אם במקום כל השביתות של המורים והסטודנטים תהיה שביתה, לא למעננו אלא למען ניצולי השואה אני בטוחה שמשהו יקרה,דבר ישתנה סוף -סוף יהיה פה צדק תודה שקראתם ואנא תפעלו!הפגנה,מחאה, עצומה ללשכת הרווחה או אפילו שיחת טלפון אחת יכולה לשנות את המצב,אנא עשו משהו שדור העתיד שזה אני ובני גילי לא יתבייש במדינתו,שירצה להישאר בה! נערה בת 14 שבדר"כ לא מתעניינת בענייני המדינה יותר מדי אבל הפעם,הפעם חייבת להתערב.

למעלה