משהו טוב לשם שינוי

mummy

New member
משהו טוב לשם שינוי

(לא, אני לא בהריון. אה סתם. אני בעצם כן... אבל זה כבר לא חדש
). הצלחתי להזיז את עצמי סופסוף לכדי פרקטיות אפקטיבית ביותר, והרמתי טלפונים לקבוע ראיונות! בעוד שעה אני יוצאת לראיון הראשון שלי, זה שפותח רשמית את עבודת השדה האמיתית של הדוקטורט (אלו שעשיתי בעבר כבר לא נחשבים... הם במסגרת הפיילוט). התכניות שלי היו לגמור 30 ראיונות עד הלידה. זה כבר לא ממש ריאלי (אני צריכה לראיין 3 נשים בשבוע בשביל זה. קשה לי להאמין שאצליח לעמוד במשימה שכזו...), אבל לפחות אני עושה משהו!!! אין לכן מושג איזו קפיצת מדרגה זו, תחושה של התקדמות אחרי חודשים רבים של תקיעות. אווווווףףףףףף.... כאן אני יכולה להרשות לעצמי להאנח בקול גדול, נכון? דרך אגב, שוב נדהמתי לגלות כמה שיתוף פעולה ונכונות יש שם בחוץ... ביומיים קבעתי כבר 6 ראיונות לשבועיים הקרובים, ואלמלא הקושי שיש לי לראיין בשעות אחר הצהריים והערב (זה לא יהיה מתאים אם אבוא עם איתמר נכון?), בטח יכולתי לעשות את זה מהר יותר... < אמרה מיכל והוכיחה שוב שתמיד תצליח לראות את חצי הכוס הריקה למרות הכל.... חרא של אופי. חרא של אופי >

galiaS

New member
סחתיין מיכל

זה היה ברור כשמש למתבונן מהצד שאת על הגל הנכון. אני כבר התחלתי לתפור את הגלימה.

משוש30

New member
איזה יופי! אני כל כך מכירה את

תחושות הגועל והתקיעות כשלא עושים שום דבר כשהזמן מתמזמז ומעל מרחפות (מרחפות? מכבידות ולוחצות!) החובות ואת התחושה הטובה כשלוקחים את העניינים לידים ומתחילים להתקדם...כל הכבוד! כל מה שתספיקי הוא רווח נקי. תסתכלי על זה ככה.

lulyK

New member
משהו טוב? מעולה.

את חייבת לראיין בעצמך, או שאת יכולה לשלוח חברה משקיענית
?

אפעופ

New member
את כבר בשבוע 30 ???

אם חישבתי נכון ? עבר לי מהר . וחוץ מזה, ברכות על התזוזות החיוביות. מי יתן והרוח החיובית תמשיך ותשרה באזור.

Arfilit

New member
וואו!!! אקטיבי כמעט עד להחריד...

באיזה נושא את מראיינת?

אפרת12

New member
כן - אולי תתזכרי אותנו בנושא

הדוקטורט? אני כמעט משוכנעת שכבר כתבת, אבל ...

mummy

New member
לא רק שכתבתי, אפילו דנו על זה כאן

ארוכות, הנה השרשור שהתפתח בעקבות שאלון שפרסמתי (גם) כאן בפורום. בעיקרון הנושא הוא סביב הבחירה של נשים בשאלת שם המשפחה לאחר הנישואין (לשמור או לשנות, ואם כן, למה?). גברים לרוב לא מבינים מה יש לעשות על זה דוקטורט, לעומת זאת רוב הנשים ששומעות מה הנושא מחייכות מיד ואומרות "וואו... יש לי הרבה מה להגיד על זה אם את רוצה לשמוע"
ואני כמובן תמיד רוצה...

Arfilit

New member
תראייני אותי! תראייני אותי!

אני כל כך אוהבת להתראיין!!!!

אפרת12

New member
אני ../images/Emo163.gif...

אבל אפשר לסלוח לי (הריון, YOU KNOW...) בטח שאני זוכרת. למיטב זכרוני (הרעוע, כאמור) גם עניתי לשאלון. גם לי יש הרבה מה להגיד בנושא

T noki

New member
אם אפשר לראיין דרך הטלפון

אז בשמחה אני מוכנה להתראיין.

mummy

New member
../images/Emo6.gif תודה לכל המוכנות להתראיין

כרגע אני נמצאת במצב שמוגדר אצלנו "צרות של עשירים" עם יותר מדי מרואיינות פוטנציאליות שמוכנות להתראיין וגם מתאימות לכל הקריטריונים. אז לא אטריד אתכן עכשיו, אבל אני בהחלט מעריכה את הנכונות, ואם יהיה עוד צורך בהמשך, מבטיחה להקפיץ אתכן לראש הרשימה (בשביל מה צריך פרוטקציה כשיש חברים?).

Arfilit

New member
אבל אבל אבל....

אבל להתראיין!!!! עכשיו!!!!! לא אחר כך!!! לא פרוטקציה!!! להתראיין עכשיו!!!!

אפרת12

New member
תראי - מספיק שתזכירי את המילה

"דוקטורט" ועיני כבר בורקות בהערצה. אז אם גם עשית עם זה משהו
אין ספק - ה
הפעם הוא שלך.
ומקוה שתעמדי היטב במשימות שלך (סליחה - איזה מקוה
יודעת ובטוחה
)

mummy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה, תודה, תודה...

באמת שאני רוצה לענות לכל אחת ואחת מכן (כמו שאתן כבר יודעות, יש לי גם מה להגיד/להגיב/לענות. זו לא הבעיה). אבל החלטתי למנף את פרץ התועלנות והמרץ שפוקד אותי, ולא ליפול לפח המפתה של גלישה בפורום (לעומת טונות העבודה ה"אמיתית" שמחכה לי כאן). אז המון תודה על העידוד והתמיכה... היה כייף לחזור ולראות שאתן איתי. וגם כיף שיש מקום שבו אני יכולה להתהדר בנוצות העשיה (הכל יחסי; אם תשאלו את המנחים שלי אני לא בטוחה שהם יתרשמו כל כך... מזל שהם לא מאד מרוכזים בי ועושים עוד מיליון דברים חוץ מלהנחות אותי ----> שמתן לב איך הצלחתי הפעם לראות את חצי הכוס המלאה? אני משתפרת, לא?). יאללה, לעבודה!

הגרי3

New member
משהו מצויין ../images/Emo70.gif גאה בך מאוד ../images/Emo34.gif

וגם מתגעגעת מאוד מאוד מאוד
.

למעלה