משהו טוב קורה בהרצליה

משהו טוב קורה בהרצליה

עד עכשיו סיפרו לנו דובריה הנאמנים של גרמן כי המתחרים מבזבזים הרבה כסף על פרסומות. אבל שימו לב: הם מתמקדים באיזור שלנו - הרצליה. אבל יעל כבר הגיעה לרשת הארצית. לפני שבוע צחקתי כאן על הפרוספקטים המלוקקים של "יעל החייכנית והמתוקה" שקיבלנו לתיבות הדואר. התשובה לא אחרה לבוא - בדף הראשי של העיתונות היומית סיפרו לנו על יעל שדואגת למינהל תקין ועם הפנים לתושב (עם ביריה). חשוב מאוד שהחבר שלי בטבריה ידע על כך. הצגתי כאן סירטון פלאש של הישגיה ותגובת דובריה - "פירוטכניקה זולה". אבל יעל תמיד לומדת ומשתפרת. להפתעתי מצאתי באחד מדפי YNET ברשת סירטון פירוטכניקה של הגברת עצמה: "משהו טוב קורה בהרצליה - קוראים לה יעל גרמן". עוד מעט נאמין לך, יעלי אבל תגידו לי כמה עולה לבנות סירטון כזה? כמה עולה לפרסמו ברשת הארצית? למה כל כך חשוב לך שהחבר שלי בטבריה יידע כמה טוב לנו איתך? למה לא מספיקה עיתונות השרון? או לוחות המודעות בהרצליה עצמה. בטח כבר עברת את תקציב הפירסום של כל יריביך יחד. הנה יעלי, סירטון ההישגים - חינם

Salem

New member
יעלי שלנו

רוצה קמפיין ארצי, כי יעל שלנו רוצה קריירה ארצית. לא אכפת לה מהרצליה עצמה, לכן יעל שלנו טורחת לפרסם את עצמה בקמפיין כלל ארצי בעיתונאות ובאינטרנט. יעל גרמן - ראש העיר שלנו.

יעלי, הפסדת את הכנסת

יעלי, מותק שלי הבחירות לכנסת כבר היו, חבל לבזבז כספים לבחירות הבאות... במידה ותתמני להיות שרה בממשלה-אנא ממך אל תקחי את תיק החינוך,מספיק הרסת את החינוך בעיר... לא חבל על החינוך הארצי...

קריירה ארצית? איפה?

אם תספר לכולם כמה שהיא ישרה וחייכנית זה יעזור לה להיות חברת כנסת? של מי? מרץ? בקושי נשארו להם מנדטים. אני חושב שזה יותר מתוך רגש גדלות. שכל המדינה תשמע עליה. מה שעניין אותי מאיפה התקציב לזה? פירסום כלל ארצי עולה פי כמה. דובריה השמיצו השכם והערב את המתחרים האחרים כי הם נהנים מתמיכה סמויה של בעלי הון וכרישי נדל"ן. הציגו אותה כעניה באמצעים לחשיפה. ופתאום מדן ועד אילת זוכים לקרוא עליה. פתאום זכתה בהגרלת מפעל הפיס?

Salem

New member
פרשות השוחד של גרמן...

ואין יותר מה להוסיף...

eopeace

New member
יש מה להוסיף

ראה את הודעתי למעלה בנוגע לכביכול פרשות שוחד - היזהר בדבריך

למעלה