משהו טוב קרה

דנה אז

New member
משהו טוב קרה

הפורום צריך לתת לנו גם כוחות, ולעזור לנו להסתכל על הדברים הטובים בחיינו.
אז בסוף כל שבוע אשמח אם תזכרו במשהו טוב שקרה לכם השבוע, או שעשיתם בשביל עצמכם השבוע.
וכמובן אם תשתפו את חברי הפורום.

היום הלכנו עם חברים לביקור בספרי, הילדה מאוד התרגשה לראות את החיות, בעיקר בשלב של הסיור ברכב, בו ראינו חלק מהחיות ממש במרחק נגיעה.
אנחנו נהננו מלשוחח עם החברים.
התחלתי טיפול בדיקור סיני, והמטפלת דורשת ממני שיפור בתזונה, והקפדה על הליכות, שניהם מסייעים להרגשה הכללית הטובה יותר.

elipol

New member
איזה יופי !

יופי של סופשבוע לך ולילדה. וטוב שיש חברים לצאת איתם למקומות בסופי השבוע. ההחלטה שלך לטפל בעצמך ( דיקור סיני, תזונה , הליכות ) ראויה להערכה. כל שינוי, כל דרך חדשה מתחילים מצעד ראשון, ואת אותו עשית. כל הכבוד!

אני העברי את השבת עם שניים מהנכדים שלנו. ריצת בוקר של 2 ק"מ מסביב לברכות דגים של מעגן מיכאל ולאחר מכן נסיעה ליערת עין השופט ואיסוף פטריות. אספנו המון ואישתי הכינה מהן מטעמים! בערב נסעתי עם בני הבכור למשחק של אהובת לבנו מכבי נתניה וחזרנו עם... הפסד צורב. זהו ספורט וגם זה קורה. זה לא פגע בהרגשה כללית שהייתה שבת נפלאה.

בוקר צח ומוצלח

ראשית תודה לאלי על דבריו הנכונים .והרי אלי גם כן חווה אובדן וכשזה בא מנסיון זה הכי אמיתי.
גם אני חויתי אובדן ,ולא היה לי אם מי לדבר,ההורים לא רצו להפתח,ונכנסו לתוך עצמם ,כי לא רצו שיתר הילדים יחיו באוירה של אבל ,ורצו משפחה שמחה ,וגם הדת עזרה להם מאוד כי תמיד ביתי הדס אמרה:טוב לו שם ,הוא יושב מתחת כנפי השכינה .ואילו אני הייתי יותר עם הרגלים על האדמה ולא מצאתי את עצמי .כל רגע מאורי היה בתוכי{נמצא כל הזמן שם}היתר לא רצו אפילו להזכיר אותו,וכשאני ניסיתי לדבר עליו מיד הראשים הופנו צדדים ושתקו,רק הילדה הקטנה מזכירה אותו עד עכשיו,היתר לא מדברים עליו,בו בזמן שבגיל היה מאוד קרוב אליהם,היו משחקים איתו ,ודבים איתו ומשלימים לאחר מכן.רק אני הייתי בעמדת יחיד ולא היה לי אם מי לדבר עליו,עד היום לא מדברים עליו מילה ,אני פה ושם מנסה לדבר עליו והס דממה .אמש הייתי שם וראיתי את נר התמיד שדולק בסלון,ואמרתי לביתי הדס:אולי נתלה תמונה?והדס ענתה :לא רוצה שכל הזמן יגאיב לנו ,כל אחד מעבד את האסון אחרת ,מנצחים את מאורי כל שבת עושים חברת תהילים,ילדים באים ואומרים תהילים ומקבלים ממתק ,ויש הגרלה ומגרילים דברים יפיפיים.מי שבא קבוע ,ומי שאומר יפה את התהילים ככה מנציחים את מאורי כל שבת,אני בהדלקת נרות שבת הוספתי נר אחד וכשמדליקה את הנרות מבקשת את מאורי שיהיה מליץ יושר על המשפחה ,כך שכל שבוע מאורי איתנו {כל יום וכל שעה וכל רגע} כתבתי והדמעות זולגות לכן אסים כל טוב לכולם

דנה אז

New member

יפית יקרה, אנחנו כאן כדי לשמוע ממך על מאורי. שתפי אותנו.
אחרי שאני מדברת או דומעת יש הקלה מעט במועקה, גם אם עדיין כואבים ומתגעגעים.

דנה אז

New member
איזה שבת נפלאה

ממש ניצול נהדר של יום יפה, לבילוי בטבע, ועם הנכדים והבן.

למעלה