משהו טוב קרה...

דנה אז

New member
משהו טוב קרה...

עוד מעט השבוע נגמר, אז בואו נתרגל חשיבה חיובית. ונתחיל את סופ"ש בחיוך
ספרו על דברים טובים שקרו השבוע: בילוי נחמד, שיחה טובה, ספר שקראתם, חבר שפגשתם, קניה מוצלחת.....

אהההההההההה , ברור

זה הכי קל לכתוב ולשתף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע - שהוא נגמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דנה אז

New member

בטוח אם תתאמץ תזכר במשהו שהעלה לך חיוך השבוע.
לא מכריחה, אבל מניסיון אישי זה עוזר.

דנה אז

New member
אתה מוזמן לשתף אותנו, או לחייך לעצמך

הרעיון הוא שנעריך יותר את הדברים הטובים שקורים לנו.
ולא נטבע בשגרה, ובמרמור.....
בפעם הבאה יהיה יותר קל להזכר.

ד ר ל י

New member
משהו טוב קרה

הי דנה, נעים מאד

אימצנו כלבה קטנה ומדהימה, התאהבתי בה

אני קוראת ספר שאני מאד נהנית ממנו- "בריחה" של אליס מונרו (קראתי גם את הספר הקודם שלה "חיים יקרים" שאהבתי).
אתמול עשיתי פדיחה עם מכונת הכביסה- עצרתי אותה בטעות באמצע וכל הבגדים היו רטובים לגמרי ומלא מים נשפכו החוצה. ניסיתי להפעיל את המכונה שוב על סחיטה אבל הבגדים יצאו עדיין רטובים מדי. תליתי לייבוש. קמתי בבוקר והבנות היו צריכות את החולצות הלבנות שכיבסתי והן לא הספיקו להתייבש במייבש. היה לחץ נוראי. הבת הגדולה איחרה כבר להסעה. בסוף לקחתי את הקטנה, הגדולה ועוד חברה של הגדולה שפספסה את ההסעה וחיכתה לנו בתחנת האוטובוס וכולן הגיעו בזמן. זה דווקא היה כיף שבסוף זה הסתדר.

דנה אז

New member
כשמשהו שמתחיל רע, הופך לטוב זה נהדר.

אפשר תמונה של הכלבה?

דנה אז

New member
השבוע אצלי

היה שבוע עם הרבה דברים קטנים וטובים.
האחרון אתמול דיברתי עם אחי שיתקין לי הסקה (מלקחי השלג שנה שעברה) ונשלחה הזמנה לחברה בערב. היום בבוקר הפתיעו וכבר הביאו את כל המוצרים. וביום ראשון יבואו להתקין.
גם מוצר שבעלי קנה בוואלה שופס (בלנדר מוט) בשישי הפתיעו והגיע כבר ביום רביעי.
חוץ מזה, ביקרתי במקום העבודה הקודם שלי (במסגרת התפקיד) שם מרגישה כמו בבית, כיף לפגוש את כולם.
שיחות טובות בעבודה, והצלחתי לקדם כמה דברים שהיו לי חשובים.
החלטתי בעבודה השניה שלי לחזור ללמד, נכנסתי לכיתה לצפות ולקראת, ולמרות החששות היה לי נהדר. נראה לאן זה יוביל.

למעלה