משהו טוב שעשינו אמש

משהו טוב שעשינו אמש

ומומלץ מקרב לב: הכינו סנדוויצים טובים כאלה- ההשקעה לא חייבת להיות גדולה כל כך. אפילו למשל: ביצים קשות, שנדוייצים עם גבנ"צ, כל דבר .. ארזו תיק שתיה ואוכל.ובשעה 17.00-18.00 כל אחד ועבודתו הוא. סעו לחוף היום. שבו שם ואיכלו ארוחת ערב בתאבון והכי חשוב תכינו הרבה כריכים, כי הים הזה מפתח את הרעב... ירקות גם הולך.. בהצלחה.. ירון וירדן!

אבא אסא

New member
../images/Emo127.gifאוי, נשמע מעולה !!!

מעולה בימי שישי שאין עבודה ורוצים קצת ביחד...

שגיא24

New member
אוף! חבל שאין לי ילדים

הייתי מאמץ את הטיפ הזה. מנסיון אישי, ים ובריכה תמיד מפתחים תאבון בריא אחרי שחיה או שתים. יבוא יום. בתקוה

מחשבות

New member
ילדים זה בהחלט שמחה

אחרי תשע בערב כשהים ישנים רחוצים ושקטים.

שגיא24

New member
אני יודע, אני יודע ../images/Emo6.gif

כשהם ישנים הם הכי טובים שיש.
בכל מקרה, כמו שאמרתי. יבוא יום גם אצלי פה התרוצצו ילדים ויעשו רעש. בנתים עוד לא מצאתי את זאת שאתחתן איתה. יקח עוד זמן.

מתרגשת

New member
../images/Emo50.gif שגיא אני יודעת שתמצא את

בחירת ליבך כשהיא תגיע אתה תדע
ובקשר לטיפ הוא מצויין... חבל שאני לא אוהבת חול נורא נורא.... אפשר לעשות את זה על הדשא בפארק גם...

שגיא24

New member
חשבתי שמצאתי אותה ../images/Emo7.gif

וגיליתי לה את אהבתי אבל היא לא חשבה כמוני. ככה זה

אופה3

New member
אני אימצתי את זה כבר לפני שנתיים כל

יום שישי בערב, אנחנו הולכים לים עם ארוחת ערב קלילה ויושבים שם שעות, עם בירה ופיצוחים, ויש גם גלידה, כל כך כייף שזה מדהים ואני הולכת לעיתים גם בשבתות בבוקר, בשמונה להיות קצת השקט ממש מגניב בשעות האלה אז תאמצו את זה ולא צריך ילדים אפשר גם בתור זוג ללכת לשם

שגיא24

New member
טוב, אולי עם חברים ../images/Emo163.gif

אבל בלי הבירה והפיצוחים. זה משמין

love88

New member
ראיתי סדרה חדשה בטלויזיה ע2 המתחזים

תוכנית מעולה בכל תוכנית מביאים מישהו פשוט = עמך כדי להפוך אותו למפורסם ומיוחד אתמול היתה תוכנית על בחור שרוצים לעשות אותו שף תוך 4 שבועות הסדרה הטובה הזו כמובן מאנגליה הבחור שהביאו מוכר המבורגרים פשוט אבל בחור חביב וטוב. 2 שפים ידועים הכינו אותו להיות שף בתחרות מול 4 קבוצות של שפים אמיתיים. היתה גם בחורה שלימדה אותו הליכה ותדמית וכד' ותאמינו, אני מגלה את הסוף כי זה שודר כבר. הבחור זכה עם קבוצתו במקום הראשון. סדרה פשוט מעולה. בשבוע הבא יום ב' הפרק ה 2 מומלץ ביותר. בתי ואני התמוגגנו מגינוני הבחור, מהיאוש של השפים שלימדו אותו. פשוט סידרה מעולה !

למעלה