משהו טכני שמפריע לי בבלוגיה

Let it Rain

New member
משהו טכני שמפריע לי בבלוגיה

לינקים אינם צבועים בצבע נפרד, אלא רק מקבלים קו תחתון. הסיבה לכך לא ברורה לי, אבל כמי שכמעט כל הרשומות שלו מתבססות על מקורות חיצוניים (ולא רק זריקת עובדות רנדומלית) זה יוצר בעיה, כיוון שהרבה פעמים לא ברור בכלל שמדובר בלינק. יותר מכך, זה גם מגביל את היכולת שלי לשים קו תחתון "רגיל" מתחת לטקסט. ניסיתי לצבוע את הלינקים בכחול, אבל הם ממשיכים להישאר שחורים כמו הלילה וכמו שאר הטקסט. למה מה שעובד בפורומים (ובכל שאר האינטרנט...) בצורה די מוצלחת, נמנע מהבלוגרים של תפוז?

wranger

New member
עניתי לך בפורום התמיכה הטכנית, אבל

...הקישור פה מעלי מסביר את התשובה שלי משם אפילו יותר טוב.

Let it Rain

New member
האמת שהתודה יועדה ל"מחקני", אבל

גם לך התכוונתי להודות
בלי קשר לפיתרון הזה - שהוא טלאי על מצב קיים לא תקין - למה שפשוט הלינקים לא יהיו בצבע כחול כברירת מחדל? סתם מטרטר את המשתמשים, והרוב לא יחפשו בנרות טריקים לעשות לינקים.

shy-1

New member
אתה צודק בהחלט, לתפוז יש את הדרכים שלו לעצבן

Let it Rain

New member
ועוד הצעה...

בהמשך לדיונים הטכניים התפתח דיון משנה עם מנהל פורום תמיכה טכנית... אצטט את עצמי: "בזמן שניסיתי להעלות תמונה לרשומה ראיתי המון מילים בלטינית (או לפחות אני חושב שבלטינית, לא באמת מתמצא בשפה...) ניסיתי למחוק עם Backspace, ואז הרשומה נמחקה כליל :(.... חבל שאין שמירה אוטומטית או משהו כזה, כמו שיש במייל.." אולי תוסיפו גם אופציה כזו? עד כאן פינת חיזוק התפוז היומית..

wranger

New member
אוי, פעם היייתה לי תשובה טובה גם לזה

נדמה לי שהתפתח בעבר איזה דיון בעד ונגד שמירה אוטומטית, שבסופו יצאתי נגד, אבל אני כבר לא זוכר על מה דובר שם.

wranger

New member
אני מנחש שלרוב זה לא ממש מפריע

(אחרת היו שואלים את זה הרבה יותר בפורום הטכני), כך שאולי לא שווה לתפוז להשקיע בעניין הזה עבור המעטים שעבורם זה טרטור.

wranger

New member
אה, ולהבהרה -

אני לא תפוז, כמובן. הגורם הרשמי פה הוא בצלאל, והוא לא עובד בסופ"ש, אז התשובות הרשמיות תתקבלנה ככל הנראה ביום ראשון.

Bezalel P

New member
צבע הקישורים

קשור להגדרות עיצוב כלליות של תפוז. אתה צודק שזה מצב משונה ואכן יש כוונה לטפל בו בהמשך, אבל יש לנו כמה דברים יותר דחופים שאנחנו רוצים לעשות קודם.

למעלה