משהו יודע איך מוציאים פטור ליומיות מקוצרות?

drnaji

New member
או ת"ש 7 או קב"ן.

ת"ש תקבלי אם יש לך בעיות בבית והן כ"כ קשות שאת צריכה לישון בבית כל יום (כמו הורה חולה למשל). קב"ן אם השירות הנוכחי שלך גורם לך לבעיות נפשיות ואת נמצאת במצוקה בגלל שאת סוגר בבסיס ושמעבר לבסיס פתוח יכול לעזור לך באופן מובהק. במידה ואת חיילת בודדת\בת יחידה\ממשפחה שקולה תפני לת"ש ואולי זה יעזור לך לקבל הטבות. בהצלחה.

אנה488

New member
לא מדויק

תש 7 נותן יומיות אך לא מקוצרות,זה לשיקול דעת המפקד, קבן אני לא רוצה משהו מכיר בעיה רפואית שבגללה נותנים יומיות מקוצרות?

disturbed fairy

New member
משמ הפורום המתאים לבקש עצות

"איך לעבוד על הרופא" אם הייתה לך בעיה אמיתית, לא הייתה צריכה לחפש "בעיה רפואית שבגללה נותנים יומיות מקוצרות" לכי חפשי חיים

אנה488

New member
ממש לא עניינך!

ואם זה לא פורום לבקש עצות אז למה אתה נותן לי אותן!?? אז אולי אתה תלך לחפש לך חיים במקום לחיות בפורום הזה....

drnaji

New member
גם יומיות וגם מקוצרות?

חוצ מבעיות גב אני מתקשה לחשוב. אם את מחפשת איך לעבוד על הרופא אז תחפשי משהו אחר כי בתצלום או ברופא מומחה יעלו עליך וחבל.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אנה יקרה..

מהתגובות להודעות שלך, נראה שישנן מספר דרכים שעומדות בפנייך, כדי להשיג את מבוקשך.. אנחנו מפנים אותך גם לפורום סדירים, שם אולי תוכלי לקבל תשובות נוספות.. ואנחנו מבקשים מכל חברי הפורום, לשמור על כתיבה לא פוגענית, לא מעליבה, שלכולם תהיה האפשרות להרגיש בנוח ורצויים בפורום.

למעלה