צא´י מאסאלה ../images/Emo96.gif
ניסיתי מספר מתכונים (יש לא מעט בINTERNET) אבל יש בהודו תערובת תבלנים לצא´י סוף הדרך... אם יצא לך ל"קפוץ" או לחבר לחזור משם תבקשי ממנו כי באחריות הם עושים את זה מעולה ומה שצריך זה רק להרתיח עם חלב הכי שמן שיש. אם לא יצא לך להשיג אז ככה : חלב,(וזה הסוד) בארצנו הנחמדה קשה להשיג חלב שמן וכן חצי כמות שמנת על כמות חלב תעשה את ההבדל... לעבודה : להרתיח 4 כוסות מים עם ולבשל כ 5 דקות מקל בינוני של קינמון 1 כפית הל,זרעי שומר \ אניס 8 ראשי ציפורן חתיכה קטנה של ג´נגר טרי או חצי כפית יבש (טעם מאוד חזק לכן אפשר להפחית בכמות אם לא אוהבים ) 0.5 כפית פלפל שחור (עדיף 5 גרגרים של פלפל לא טחון) כל הטחונים יש לקשור בתוך בד להוסיף : 2 כוסות חלב 1 כוס שמנת ולהביא לרתיחה מחודשת 2 כפיות תה (עדיך דרלגין (יש להשיג בארץ) סוכר לפי הטעם (6 כפיות זה סבבה) תהנו... לא לשכוח לסנן ולהוציא את שקית הבד