משהו יודע איפה מורידים את דום ברידר כי כול האתרים שאני מכיר הלינקים שבורים
ח חציל New member 18/6/01 #1 משהו יודע איפה מורידים את דום ברידר כי כול האתרים שאני מכיר הלינקים שבורים
P Panther New member 22/6/01 #2 זה טום ריידר! לא דום בריידר ואם כבר מדברים על זה, רציתי להגיד לאנושות שמבטאים את זה לא כמו שכותבים, לא אומרים: ``Tomb Raider`` אלא אומרים את זה כמו ``Toom Raider``.
זה טום ריידר! לא דום בריידר ואם כבר מדברים על זה, רציתי להגיד לאנושות שמבטאים את זה לא כמו שכותבים, לא אומרים: ``Tomb Raider`` אלא אומרים את זה כמו ``Toom Raider``.
S shreder5 New member 24/6/01 #3 אין נושא סתם משועמם TOMB זה קבר אם לא ידעת ואי אפשר להוריד אותו יותר מהאינטרנט כי אתרי הוורז למיניהם נופלים מהר פעם יכולת להוריד מ BABOOM.CO.IL אבל הוא לא שם יותר משחקים.
אין נושא סתם משועמם TOMB זה קבר אם לא ידעת ואי אפשר להוריד אותו יותר מהאינטרנט כי אתרי הוורז למיניהם נופלים מהר פעם יכולת להוריד מ BABOOM.CO.IL אבל הוא לא שם יותר משחקים.
P Panther New member 24/6/01 #4 מה באמת? מה באמת? Tomb זה קבר? איך ידעת? תקרא את ההודעה שלי שוב, מה שאמרתי בה זה שאת המילה Tomb לא מבטאים כמו שהיא כתובה אלא אומרים את זה Toom.
מה באמת? מה באמת? Tomb זה קבר? איך ידעת? תקרא את ההודעה שלי שוב, מה שאמרתי בה זה שאת המילה Tomb לא מבטאים כמו שהיא כתובה אלא אומרים את זה Toom.