משהו יודע איפה ניתן למצוא חומר על..

משהו יודע איפה ניתן למצוא חומר על..

איפה ניתן למצוא חומר על תקופת ההסתה שקדמה לרצח רבין!? תמונות של שרון עומד על מרפסת הדירה בכיכר ציון? נתניהו קורא לו בוגד וכדומה... אני זקוק להם למען עבדוה שאני עושה, על ההסתה שהייתה. אני מודה לכם מראש, יום טוב.

מעניין למה אתה מחפש את זה כאן...

בפורום "השמאל שלנו". עדיף לך לחפש את זה באתר סנונית. פה אתה רק תמצא הסתה כנגד שרון ונתניהו עצמם.

shay or eli

New member
יש על זה סרט מצויין

שהוצג ב´עובדה´ - ´ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה´. תנסה להשיג את זה, אין לי מושג איפה.

guruyaya

New member
כיום יש ספריית וידאו לימודית

כמעט בכל ספריה של אוניברסיטה ומכללה, וכמעט בטוח (בוודאי אם יש שם לימודי תקשורת) שתמצא שם את הסרט. אצלינו, במכללת עמק יזרעאל, תוכל למצוא אותו בקלות. נ.ב. הסרט מכיל נקודות מסויימות, והתקפות שאינן תמיד הוגנות (כלומר, ישנם ציטוטים מסויימים, בעיקר של גנדי, אגב, אבל לא ציטוטים אחרים, בהם הוא נמצא דווקא מרסן). בכל אופן, האופן שבו מוצג הסרט הוא כמעט קונפירטיבי, ואני לא בטוח עד כמה הוא הוגן כלפי המציאות. אם רצונך במשהו קצת פחות מדעי, פנה ל"הלכתי לחפש אהבה תיכף אשוב". ישנם גם ספרים לא מעטים על הנושא בקישור הבא: קישור

יש לי אותו...

אם אתה רוצה תיתקשר איתי במסרים אישיים, אולי יש אפשרות שאני ישלח לך אותו או יעביר לך אותו איכשהו. יש לי מבחר סירטי רבין: סרט שניקרא : *רצח רבין *"ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה - עובדה *סיפורו של רצח ידוע מראש *קטעים מעצרת זיכרון לזכר יצחק רבין

למעלה