משהו יודע מתי בערך איתי נפטר?

elib111

New member
משהו יודע מתי בערך איתי נפטר?

האם במהלך הצילומים? אחריהם? באיזה תאריך? הייתי בהלם כששמעתי את הפרומו לתוכנית הבאה בסוף התוכנית היום

הוא נפטר ב-

אחד מימיי חופשת השבועות

sigal1968

New member
איתי ירוזלם !!!! האמת...

הי לכולכם שמי סיגל ואני בת דודתו של איתי אני רואה כבר כמה ימים התכתבויות וניחושים לגבי האיש ומותו אז קצת עליו ותודות לכולכם על הניחומים. איתי היה בן 29 במותו, נכון יותר הוא נפטר יום לפני יום הולדתו, אותו ירד לחגוג עם חברים בסיני. איתי חלה בסרטן הלימפה לפני כשנתיים וחצי עבר טיפולים באוסטרליה ונראה כמי שהחלים מהמחלה, כשהמחלה חזרה איתי החלטי לחזור לארץ לא לעבור יותר טיפולים לא לסבול ולא להפוך לתלותי, הוא פשוט החליט לחיות את החיים עד הרגע האחרון וכך עשה. הוא הלך לישון בליל שישי על שפת הים בנואיבה ובבוקר לא התעורר, הנחמה היחידה של כולנו היא שהוא מת במקום שאהב מוקף באנשים שאהב וללא סבל. הוא נקבר בבנימינה ביום שלישי מוקף בחברים לבושים אדום (היה אוהד שרוף של הפועל ת"א). וזהו מקווה ששפכתי קצת אור על המקרה ורק תודה להפקה של סוף הדרך שהגיעו ללויה, גם שותפיו לצילומים ואפילן הספידו אותו מעל הקבר. תודה.

סיגל,אני משתתף בצערך ובצער המשפחה..

כל כך כואב שחיים נגדעים בגיל כל כך צעיר, שלא תדעו עוד צער!

דוגרי2

New member
../images/Emo16.gifשלום!

נדהמתי ששמעתי על כך מצטער בשבילכם יהי זיכרו ברוך. תיהיה נישמתו צרורה בצרור החיים.

נחום ואיתי ז"ל

כל כך עצוב שהוא מת...... מי שלא יודע- איתי שהיה בסבב השלישי שישודר בשבועות הבאים היה חולה סרטן ונפטר שבת שעברה.............. ברוך דין האמת

chagiti

New member
מה קרה הוא נפטר????

איך הוא נפטר???מאחד המשימות??? מעניין אם ימשיכו את התוכנית כרגיל

oshrib7

New member
אז זה כבר לא יעזור אם הוא יינצח

בתוכנית... הוא מת...

למעלה