משהו יודע מתי יעלו את חיות מחמד לקאזה?
A AndreaCorr © New member 10/3/03 #3 ../images/Emo12.gif את טיפשה או שאת סתם עושה את עצמך? את נכנסת לפורום של מוניקה סקס ושואלת מתי יפיצו את הדיסק שלהם בצורה לא חוקית??? ג'יש.. מעניין מתי יתחילו הצעקות.
../images/Emo12.gif את טיפשה או שאת סתם עושה את עצמך? את נכנסת לפורום של מוניקה סקס ושואלת מתי יפיצו את הדיסק שלהם בצורה לא חוקית??? ג'יש.. מעניין מתי יתחילו הצעקות.
M MiStEr G u I t A r New member 10/3/03 #4 אחי.. ../images/Emo168.gif זו באמת שאלה לא כל כך מתאימה פה לפורום.., אני חושב שרוב הפורום כאן אם לא כולם, נגד צריבות ובטח ובטח של מוניקה.... אז הצעה..., פשוט תקנה את הדיסק הוא באמת שווה את זה....
אחי.. ../images/Emo168.gif זו באמת שאלה לא כל כך מתאימה פה לפורום.., אני חושב שרוב הפורום כאן אם לא כולם, נגד צריבות ובטח ובטח של מוניקה.... אז הצעה..., פשוט תקנה את הדיסק הוא באמת שווה את זה....
R red moon in the sky New member 10/3/03 #6 מי קונה דיסקים מקורים של מוניקה???? זה לא שווה את זה כול כך יש לי העדפות אחרות. וכבר צרבתי אותו מחבר שקנה אותו
מי קונה דיסקים מקורים של מוניקה???? זה לא שווה את זה כול כך יש לי העדפות אחרות. וכבר צרבתי אותו מחבר שקנה אותו
B bonowoman New member 10/3/03 #8 מה אתה מפגר? לא מורדימ דיסקימ ישראלימ! אמ לא היית קמצנ מניאק ואמ באמת היית אוהב את הלהקה לא הייתה מוריד דיסקימ שלהמ מהאינטרנט וזה מחליא אותי שאתה עושה את זה....
מה אתה מפגר? לא מורדימ דיסקימ ישראלימ! אמ לא היית קמצנ מניאק ואמ באמת היית אוהב את הלהקה לא הייתה מוריד דיסקימ שלהמ מהאינטרנט וזה מחליא אותי שאתה עושה את זה....
ר רותמיקה New member 11/3/03 #9 ../images/Emo45.gif וגם אני קונה רק מקורי!!! (ישראלי בעיקר, יש לי רק צרוב אחד של קורן..) בקיצור זה קצת דפוק לרשום את זה פה את לא חושבת? אני בטוחה שאביב (גפן) לא ישמח לשמוע שאת צורבת דיסקים ישראלים...
../images/Emo45.gif וגם אני קונה רק מקורי!!! (ישראלי בעיקר, יש לי רק צרוב אחד של קורן..) בקיצור זה קצת דפוק לרשום את זה פה את לא חושבת? אני בטוחה שאביב (גפן) לא ישמח לשמוע שאת צורבת דיסקים ישראלים...