אם אתה יודע מהי המדליה - ספר נא וננסה לשער על מה קִבלה.ועוד מהגנרל של ביידן שטראמפ כעת פיטר?
את מי הוא שירת בדיוק?
שוב בעיות בהבנת הנקרא?אם אתה יודע מהי המדליה - ספר נא וננסה לשער על מה קִבלה.
זה שהמעניק סולק - אינו אומר דבר.
בהפיכה - תמיד מסולקות אשיות המשטר הקודם...
הֲבָנָתִי את הנקרא אינה למטה מן הממוצע.שוב בעיות בהבנת הנקרא?
אם הייתי יודע לא הייתי שואל.
אצלך הבעיה היא בכתיבה, הבסיס של לימודי הליבה, לא היה במה שכתבת שום משפט שהסתיים בסימן שאלההֲבָנָתִי את הנקרא אינה למטה מן הממוצע.
לְךָ בעיות בהבנת הנכתב, הרי שאלת "על מה?".
שאלתי היתה "מה?"
אז הרמטכל קיבל זאת לרגל פרישתו ועל פעלו רב השנים למען בטחון מדינת ישראלשוב בעיות בהבנת הנקרא?
אם הייתי יודע לא הייתי שואל.
1. למה שאמריקאים יתנו פרס כזה?אז הרמטכל קיבל זאת לרגל פרישתו ועל פעלו רב השנים למען בטחון מדינת ישראל
טרול טפש. תקרא את תכן הכתוב במדליה, והנאומים בטקס ההענקה אם זה באמת מעניין אותך.ועוד מהגנרל של ביידן שטראמפ כעת פיטר?
את מי הוא שירת בדיוק?
אידיוט שרק מקלל, שוב בעיות בהבנת הנקרא? תקרא מה כתבתי. אם הייתי יודע לא הייתי שואל, שאלתי אם משהו יודע ויכול לספר לנו.טרול טפש. תקרא את תכן הכתוב במדליה, והנאומים בטקס ההענקה אם זה באמת מעניין אותך.
זה הרי לא מעניין אותך. אתה סתם מנסה להטריל. הבעיה שלך שאתה כבר שקוף.אידיוט שרק מקלל, שוב בעיות בהבנת הנקרא? תקרא מה כתבתי. אם הייתי יודע לא הייתי שואל, שאלתי אם משהו יודע ויכול לספר לנו.
לא מיניתי אותך לפרשן של שאלותי.זה הרי לא מעניין אותך. אתה סתם מנסה להטריל. הבעיה שלך שאתה כבר שקוף.
יפה,עכשיו אני מקווה שאתה מאמין שנתנו להם להיכנס בכוונה ב 7/10ועוד מהגנרל של ביידן שטראמפ כעת פיטר?
את מי הוא שירת בדיוק?
אני מאמין ולא מאמין.יפה,עכשיו אני מקווה שאתה מאמין שנתנו להם להיכנס בכוונה ב 7/10
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.