משהו יודע

The Macker Girl

New member
הנה:

26/5, ירוחם מופיעים: ברי סחרוף, הדג נחש, דודי לוי, חיים אוליאל, פאנקנשטיין. מנחה: איתי שגב. 27/5, שדרות מופיעים: שוטי הנבואה, שלומי שבן, מיכה שטרית. מנחה: לירון תאני. 4/6, ירושלים מופיעים: מוקי, גאיה, חמי רודנר, תומר יוסף והחזות העממית, מירב סימן-טוב, יאפים עם ג'יפים, רבע לשבע. מנחה: לירון תאני. 9/6, מעלות מופיעים: הדג נחש, אהוד בנאי, טיפקס, חיים אוליאל, ארקדי דוכין, אתי לוי. מנחים: תומר שרון ורמי הויברגר.

סיונול

New member
צלילה ידוע לך באיזה שעות זה?

מתי זה מתחיל נגמר וכו...? כי היום הזה דפוק לי לגמריי! בבוקר יש לי בגרות בעיצוב וסינג'רו אותנו לעשות תתפאורה של הטקס " להיות אזרח" שלנו ישר אחרי הבגרות אנחנו חייבים להישאר בבצפר ככה שלנסוע ישר לירושליים אחרי הבגרות אנלא יכולה... ורציתי לנסוע ישר אחרי ומירושליים לנסוע למסיבה בג'י. מה שלא יקרה כי יש לי טקס קבלת תעודת זהות!! אז אני חייבת לחזור למודיעין!!!!!!!! נכון שזה נורא עיניין אותכם?..:)

סביבות 12 מתחילות ההופעות...

מתוקה שלי , חבל לך ללכת לקבלת תעודות זהות...( שנה שעברה לא הייתי סגורה עם עצמי אם זה טקס ליום השואה הזיכרון או עצמאות...) אמממ...הבנות הולכות כנראה להופעה...ואולי אני נוסעת עם רוני או משהו... אז אני כבר ידבר איתך על זה...

למעלה