משהו יודע

maCr0T

New member
משהו יודע

איך אני גורם לשד של אפאצ´י לרוץ בזמן הבוט? איזה שורה להוסיף, ואיפה? maCr0T שגילה את הSHELL סקריפטינג ומעכשיו זה לינוקס בשבילו...

ezaton

New member
קל מאוד

מטלות ללימוד: נושא ה RC Scripts, ואופן עליית המערכת. עלייך לבצע את שתי הפקודות הבאות: ln -s /etc/rc.d/init.d/apache /etc/rc.d/rc3.d/S85apache ln -s /etc/rc.d/init.d/apache /etc/rc.d/rc5.d/S85apache העליונה טובה _לבד_ _רק_ אם אתה עולה במצב טקסטואלי. התחתונה טובה _לבד_ _רק_ אם אתה עולה במצב גרפי (X). השילוב של שתיהן טוב גם לזה וגם לזה. אם תעשה שיעורי ביית, גם תקבל נקודה, וגם תגיע לשלב השאלות הקשות
Ez

מול

New member
שד?!

תרגום מעניין אבל במקרים מסויימים הייתי דווקא הולך על התרגום "שטן"

ezaton

New member
בכלל לא.

שד. שטן יש (כביכול) רק אחד, כאשר ישנם שדים רבים במערכת שלך, שרצים ועושים שטויות (נותנים שירותי דואר, ווב, קבצים ומה לא?) אולי שדונים, אבל זה לא נראה בדיוק מתאים. Of liles and remains שדים. אין תירגום יותר טוב ויותר מתאים. Ez

מול

New member
שים לב למה אומרים החברים מבבילון

ומצד שני קבל גם את התרגום ל COW
(בהודעה הבאה )

ezaton

New member
אני לא סובל בבילון

אבל תבדוק במילון שציינתי. אתה תראה שצדקתי (יש לי גרסה לא אונליין שלו, והוא לא משקר אף פעם).

mavor

New member
שנים

שאני מחפס !! בתור דיסלקט זה הדבר הטוב היחיד שאני יכול להגיד על מיקרוספט ישראל יש מילון +ספלר בעיברית בתקופה שהיתי צעיר ויפה התחלתי לפתח משהוא בנוסה אבל בכלל שאין תמיכה טובה בעיברית (בתקופה שעבדתי על הנושא לא היתה בכלל תמיכה) עזבתי את זה אולי מישהו מ איגלו יזיז את התחת ויתחיל לעבוד על זה סוף כול סוף נדב

וגם chkconfig

chkconfig עושה אותו דבר, אבל קצת יותר "נקי": (זה עובד לפחות על redhat): בשביל להפעיל אתה כותב, בתור su: chkconfig daemnonname on או, לכבות: chkconfig daemnonname off

ezaton

New member
להיפך, פחות נקי.

הכי טהור, הכי נקי, Shell זה בשבילי! Ez

maCr0T

New member
בנינו

כמה אנשים משתמשים בX על BSD? אני אפילו לא התקנתי אותו (טוב, התקנתי וכשהוא לא עבד מחקתי).... maCr0T

למעלה