משהו יכול להגיד לי מה מחיר פגישה לדמיון מודרך? או בין מה למה נעים המחירים?
פ פמלה שאנטי New member 3/10/03 #1 משהו יכול להגיד לי מה מחיר פגישה לדמיון מודרך? או בין מה למה נעים המחירים?
ה הגר שפריר New member 3/10/03 #3 בהפרש של 6 דקות בין הודעה להודעה... האם את בכלל נותנת לאחרים אפשרות להגיב? פגישה של כשעה יכולה לעלות עד 300 ש"ח אבל המחירים משתנים בין מנחה למנחה... כל מה שצריך לעשות זה פשוט להרים טלפון למנחים אפשריים ולבדוק... בהצלחה! הגר נ.ב. האם יש משהו שאפשר יהיה לסייע לך בו דרך הפורום?
בהפרש של 6 דקות בין הודעה להודעה... האם את בכלל נותנת לאחרים אפשרות להגיב? פגישה של כשעה יכולה לעלות עד 300 ש"ח אבל המחירים משתנים בין מנחה למנחה... כל מה שצריך לעשות זה פשוט להרים טלפון למנחים אפשריים ולבדוק... בהצלחה! הגר נ.ב. האם יש משהו שאפשר יהיה לסייע לך בו דרך הפורום?
פ פמלה שאנטי New member 3/10/03 #4 thanks פשוט אני לקראת נסיעה..אני../images/Emo127.gif יודעת שזה היה צפוף וקראתי את השרשור שם למטה ונכנסתי לקישור של רוטר זה ממש מרתק הפורום סייע בטח שאם יהיו לי שאלות אני אקפיץ תודה הגר
thanks פשוט אני לקראת נסיעה..אני../images/Emo127.gif יודעת שזה היה צפוף וקראתי את השרשור שם למטה ונכנסתי לקישור של רוטר זה ממש מרתק הפורום סייע בטח שאם יהיו לי שאלות אני אקפיץ תודה הגר