משהו יכול להגיד לי על מה נעצר פלדשטיין? מה החשד?

marabo

Well-known member
מדובר ביועץ חיצוני שלכל היותר קיבל כסף ממשהו שעובד עם קטאר.
יש כאן משהו פלילי?

מדובר ביועץ חיצוני שלכל היותר קיבל כסף ממשהו שעובד עם קטאר.
יש כאן משהו פלילי?
בוודאי שזה פלילי. לקבל כסף ולהעביר אותו או להחזיק בו מאיש מודיעין קטארי תחת המסווה של איש עסקים זאת עברה בטחונית חמורה ביותר. ככה קונים אותך בכסף שוחד ושלמונים לשתף פעולה עם האויב. פלדשטיין עבר לשמאל הוא כרגע משרת את השמאל . הוא יהיה בקרוב עד מדינה נגד נתניהו וממשלתו.
אני נשבע לך אמר החייל לראש אירגון הפשע נשבע לך שראיתי את X נלקח עיי השורטה לחקירה ואחרי יום ראיתי אותו ברחוב . ראש אירגון הפשע ישר חושד שאולי הוא עבר צד ואומר לסגן שלו תשלח את Y לבזבז אותו . לכן פלדשטיין כמובן לא יבוזבז אבל הוא התהפך כמו שניצל והוא כבר משרת את השמאל .

Harrington

Well-known member
מנהל

משהו יכול להגיד לי על מה נעצר פלדשטיין? מה החשד?​

אתה עושה את אותה טעות שהרל"בניקים עושים, רק מהכיוון ההפוך :). התשובה לשאלתך שלילית, אף אחד בציבור לא יכול להגיד לך מה החשד המדויק נגד פלדשטיין והאחרים. זאת מהטעם הפשוט שהדברים לא פורסמו לציבור בצורה מסודרת. ים של הדלפות (כולן כמובן עבירות על החוק, אבל זה הפרקליטות אז מותר לה), אבל שום דבר מסודר. בוודאי שלא משהו רשמי.

אם וכאשר יוגש כתב אישום בפרשה או אז, לראשונה, תוכל לדעת מה החשדות ואולי במידה כזאת או אחרת גם על מה הן מבוססות. עד אז התקשורת תעשה את עצמה יודעת ותמלא שעות על גבי שעות של דיווחים, ניתוחים ופרשנויות, על אף שהלכה למעשה היא לא יודעת כלום. כמוה יעשו כל הרל"בניקים כאן שיפתחו שרשור אחת לכל 90 דקות לערך, כל פעם יעשו כאילו מדובר במשהו חדשני עם מידע חדש על אף שלא יהיה בו שום חידוש יחסית לעשרות השרשורים הקודמים. המטרה של כל זה היא ליצור אווירה מסוימת במדינה ומתוך כך לנסות להפיל את שלטון המחנה הלאומי, גם אם יתברר בהמשך שבפרשה עצמה אין ולא מאומה.

למעלה