בא לי עוגת שמרים במרקם יותר כמו חלה, אבל חלבית... תודה!
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 6/1/22 #1 בא לי עוגת שמרים במרקם יותר כמו חלה, אבל חלבית... תודה!
ח חנהפ Active member 6/1/22 #2 נכתב ע"י הבת המתהוללת: בא לי עוגת שמרים במרקם יותר כמו חלה, אבל חלבית... תודה! לחץ כדי להרחיב... ממליצה על הבצק של רותה טוויזר
נכתב ע"י הבת המתהוללת: בא לי עוגת שמרים במרקם יותר כמו חלה, אבל חלבית... תודה! לחץ כדי להרחיב... ממליצה על הבצק של רותה טוויזר
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 7/1/22 #4 נכתב ע"י חנהפ: ממליצה על הבצק של רותה טוויזר לחץ כדי להרחיב... תודה חנה, באמת מזמן לא הכנתי טויזר.
M michalgad Active member 7/1/22 #3 ואני ממליצה על מתכון הבצק של קרוטית בעוגה שהבאת עוגת שמרים קלאסית במילוי דאבל שוקולד אחד הקינוחים האהובים עליי היא עוגת שמרים שוקולד קלאסית. מי מכם שהכין את עוגת הרוגלך בטח ישים לב שמדובר באותו בצק, כי מתכון מנצח לא מחליפים www.krutit.co.il
ואני ממליצה על מתכון הבצק של קרוטית בעוגה שהבאת עוגת שמרים קלאסית במילוי דאבל שוקולד אחד הקינוחים האהובים עליי היא עוגת שמרים שוקולד קלאסית. מי מכם שהכין את עוגת הרוגלך בטח ישים לב שמדובר באותו בצק, כי מתכון מנצח לא מחליפים www.krutit.co.il
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 7/1/22 #5 נכתב ע"י michalgad: ואני ממליצה על מתכון הבצק של קרוטית בעוגה שהבאת עוגת שמרים קלאסית במילוי דאבל שוקולד אחד הקינוחים האהובים עליי היא עוגת שמרים שוקולד קלאסית. מי מכם שהכין את עוגת הרוגלך בטח ישים לב שמדובר באותו בצק, כי מתכון מנצח לא מחליפים www.krutit.co.il לחץ כדי להרחיב... תודה, אסתכל בבצק הזה שלה.
נכתב ע"י michalgad: ואני ממליצה על מתכון הבצק של קרוטית בעוגה שהבאת עוגת שמרים קלאסית במילוי דאבל שוקולד אחד הקינוחים האהובים עליי היא עוגת שמרים שוקולד קלאסית. מי מכם שהכין את עוגת הרוגלך בטח ישים לב שמדובר באותו בצק, כי מתכון מנצח לא מחליפים www.krutit.co.il לחץ כדי להרחיב... תודה, אסתכל בבצק הזה שלה.