משהו יכול להסביר לי....

ChainLightning

New member
גנדלף הלבן חזר מן המתים ו

מה שסארומן ימח שמו היה אמור להיות. גם הותר לו להשתמש בכוחו קצת יותר.

FRAIFY

New member
אהמממממממ...

גאנדאלף לאחר שהכניע את הבאלרוג על פסגת זירק זיגיל מת גם הוא,ארו החזיר אותו לחיים עם כוחות אחרים במטרה שיהיה לו את הכוח הנדרש להלחם ולהכניע במידת הצורך את כל הסכנות העומדות בפניו{סארומאן,כוחות האופל}. וזהו ממש בקצרה.

wild sands

New member
לבן זה לא רק כוח

גנדלף חבר במסדר הקוסמים. לחברים בו יש צבעים שונים (דוגמת רדגסט החום) ולראש המסדר ניתנת הזכות ללבוש לבן. אחרי שסארומן נטש את הלבן ובעצם זרק את עצמו ממשרת היו"ר, גנדלף נבחר במקומו. לא מסופר על ישיבת מועצה אבל גנדלף מיד עם חזרתו פונה לעימות עם סארומן בו הוא מודיע לו כי הוא מגורש מהמועצה.

גנדאלף דה גריי מת בגלל הבאלרוג

והוא נולד מחדש בתור גנדאלף דה וויט עם כוחות חדשים והכל..

moe777

New member
"וכוחותיו" אינם פחותים כעת משל

סארומן הישיש המריר.

האם זה אותו בנאדם?

אותו קוסם? גנדלף האפור והלבן? יש לו את אותם זכרונות ואירועים כמו שהיו לגנדלף האפור?

FRAIFY

New member
אני אנסה לענות:

1}"ארו"-פירוש בשם האלפים "האחד" שמו המלא הוא אילובאטאר והוא האלוהים הוא זה שהחל במנגינת העולם{אופן בריאת ארדה}והוא זה שיצר את האיינור. הוואלאר הם שליחיו. וזה מאוד בקצרה אני יכול להמשיך חפרט אבל אני לא בטוח שתביני,אני מציע לך לקרוא את הספר "סילמרליון" שם יפורט לך הכל מההתחלה ועד הסוף. 2}גאנדאלף-לאחר שהוא מת ונשמתו עלתה היא חזרה עם כוחות משותפים ועם זכרונו הקודם של גאנדאלף האפור,אך היותו גאנדאלף הלבן הוא התחיל להזכר בזכרונותיו רק בהדרגה,בכל אופן משמעות על החזרה של גאנדאלף והיותו לבן זה כוחות מחודשים-הוא הרבה יותר חזק מהיותו גאנדאלף האפור.

כי אני חושב על...

כל שאלה דקה אחרי שכתבתי את הקודמת. חשבתי על שאלה ורשמתי אותה ודקה אחורי זה אני נזכר באחת חדשה.

ChipiM

New member
בעע לא קשור-->

מי בא עם בן זוג לאוסקר?? פשוט לא עונים לי בשרשור השני ששאלתי בו...

למעלה