משהו יכול לעזור לי

rslavin

New member
משהו יכול לעזור לי

ולאמר לי בבקשה איפה אני יכול לפרסם שיר שאני כתבתי והלחנתי השיר הוא באנגלית בסגנון a1 או אן סינק ( רוק קל) לפני התגובות של מי ששמע אותו---אמרו שזה שיר מהמם שמצריך פירסום מידי :) השיר כבר מוכן אחרי הפקה של הרבה כסף אז תעזרו לי בבקשה...איפה אני יכול לפרסם אותו ???? בתודה מראש רוני!!! (מצורפת תמונה שלי)

מה הכוונה לפרסם?

יש בתפוז
פורומים שעוסקים ביוצרים (שירה וכתיבה יוצרת, סאונד הקלטה ויצירה) שאתה יכול לברר שם.

AndreaCorr ©

New member
פפפפחחח ../images/Emo168.gif

אן סינק רוק קלללללל זה מזכיר לי שדיברתי עם מישהי באיי סי קיו והיא אמרה שהיא שומעת רוק ואז היא הוסיפה.. "את יודעת...ניק קרטר וכאלה..."

yanivtr

New member
ניק קרטר=רוק. חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הבדיחה של השנה!!!!!

Mandyִ

New member
יניב ואנדריאה, לא ידעתי

ששמעתם את הדיסק של ניק קרטר שאתם אומרים שהוא לא רוק כל הכבוד! (NOT
)

yanivtr

New member
../images/Emo3.gifתודה, ועדיין זה לא רוק!

אין סיכוי שזה יהיה רוק!

AndreaCorr ©

New member
ניק קרטר רוק?! ../images/Emo168.gif

ברור, הייתי שמה אותו באותה שורה עם מטאליקה ושות´.

Mandyִ

New member
חחחח מטאליקה...

הם בכלל רוק כבד, משהו לא מוגדר....מטאליקה סתם צורחים במיקרופון...

Gio inc

New member
הם דווקא משהו מאד מוגדר! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

קוראים לזה ספיד מטאל. זה סגנון גאוני. עלק סתם צורחים למיקרפון. כשלך או לאחד הפופיסטים המזדיינים שלך יהיה את היכולת והכשרון של מטאליקה.. גם לא עוד מאה שנה. הם לפחות כותבים ומליחנים לעצמם את השירים. סתם צורחים למיקרופון.. חתיכת קופה, כמה שירים מטאליקה שמעת בכלל?? שמעת בכלל את השקטים שלהם?? fade to black שיר גאוני. וכמעט כולו שקט... בואנה את יא חתיכת כלבה קטנה, וואי איך עיצבנת אותי עכשיו!! סתם צורחים למיקרופון.. נראה אותך צורחת כמוהם!! זונה!!

AndreaCorr ©

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

תרגע חומד יותר מדי עצבים לא טובים לבריאות

Mandyִ

New member
../images/Emo3.gifחח...

למה להתעצבן? חחח ניק כותב את החומר שלו...דרך אגב חוץ מזה, אין לי כוח בשבילך

yanivtr

New member
אסור להתחיל עם חובבי רוק...

ככה זה, תגיד יהיה להם מה להגיד ולענות לך בחזרה למרות שהפעם הבחור צדק... למקרה ששכחת את מדברת על מטאליקה!!!! אחד מהלהקות שלא ישכחו לעולם!!! (מטאליקקה
)

Gio inc

New member
למה להתעצבן?? כי אמרת...

את הדבר הכי אידיוטי ומטומטם על הלהקה שהייתה פעם הכי טובה בעולם.. עכשיו הם התמסחרו ונהיו קצת פופיים אז אני מעריך את מה שהם עכשיו פחות.. אבל טוב נו, ממתי התמסחרות מפריעה לאוהבי פופ, מוזיקה עושים בשביל כסף, לא בשביל המוזיקה, לא?

Mandyִ

New member
מה??

דבר ראשון, ממתי פופ זה תמיד דבר ממוסחר? זה ממש תלוי באמן. דבר שני, ניק לא פופ. נקודה. הוא לא רוק כבד והוא לא מטאליקה (תודה לאל) ניק הוא ניק. יש לו מוזיקה משלו. אתה אוהב מטאליקה, אני אוהבת ניק. אני לא אדבר על מטאליקה, אתה לא תדבר על ניק כי אתה לא מכיר אותו בכלל. הסכמנו? (אל תדאג, לא שכחתי את ה"קופה, זונה" וכו)

למעלה