משהו יצירתי?

meandmeandme

New member
משהו יצירתי?

ידוע לנו שיש לנו פה בפורום מספר מכובד של אנשים יצירתיים בדרך זו ואחרת, ומכיוון שפה זה פורום פינק פלויד, וכידוע לפינק פלויד יש מנהג לעשות דברים תחרותיים. אז עלה במוחי המצתמק רעיון: למה שלא נעשה כמיטב המסורת הפלויידינת ונקיים איזשהי תחרות קטנה. יש לי רעיון כללי אבל המוח המצתמק שלי מסתמך בעיקר עלייכם כדי לשיים אותו. אז ככה. בסך הכול יש שלושה ז'אנרים שאפשר לעסוק בהם, וחשבתי על כל מני דרכים לקשר את היצירה לפינק פלויד.. אז ככה: מלל יצירות מילוליות, שירים סיפורים וכו. חשבתי על כמה דרכים לקשר את זה: א. קולאז' של שורות משירים של פינק פלויד, זאת אורמת כל אחד כותב שיר אבל מותר להשתמש רק בשורות משירים של פינק פלויד. ב. שיר שעוסק בפינק פלויד (אלבום, הלהקה, חבר בלהקה, מקרה שקרה ללהקה). ג. משהו כמו סיפור דימיוני שעוסק בלהקה. כמובן עוד הצעות יתקבלו בברכה. ויז'ואל תמונות, פסלים, וכו וכו וכו יש מספיק. זה די פשוט.. יש לנו פה גלריית Fanart יחסית מרשימה. כל אחד יביא איזשהי יצירה שהוא עשה עם קשר ברור לפינק פלויד ויהיה סקר ובסופו של דבר תיהיה יצירה מנצחת. סאונד פה זה קצת שנוי במחלוקת כי אני לא יודע כמה אנשים פה באמת יכולים להעלות קטע ו\או להקליט אותו. אבל אם יהיה ביקוש אין בעיה. בעיקור אפשר או לעשות עיבוד לקטע של הפלויד או ביצוע מחדש. אממ.. אוקי שיטת ההצבעה יכולה להיות או על ידי סקר בצורה אנונימית, או בפורום בצורה גלוייה אך יותר נכונה. אז אם נראה לכם הרעיון יש כמה דברים שאני צריך שתעשו: א. תביעו את תמיתכם כי בנתיים זה רק קונצפט אין לי בנתיים מושג אם זה יקרה או לא. ב. אם אתם מביעים תמיכה אז תציינו לאילו באיזה מהתחומים אתם יכולים\רוצים להשתתף. ג. תגידו איזה מהרעיונות במלל ובסאונד אתם מעדיפים או שאתם מעדיפים שבכלל תיהיה בחירה חופשית וכולם יתחרו. אממ.. זהו.. תודה מראש על כל תגובה שהיא.

Marmaduke

New member
רעיון מעולה!

אני בעד..מכיוון שאני חסר כישרון בהכל חוץ ממוזיקה אני יתרום את חלקי לקטגוריית הסאונד.. אני מציע שכל מי שיתמודד בקטגוריה הזאת יבחר כמה שירים שהוא יכול לעשות ובסוף כולם יסכמו על שיר אחד..וזה שיבצע אותו בצורה הטובה ביותר יזכה..או משהו בסגנון..שיהיה לנו טוב!! ביי

נימרודל

New member
מגניב...

לי כבר יש רעיון, כמובן שהדבר שאני טובה בו זה ציור, אבל למה שיהיה לי סורק הא? תענו לי? אויש... אשת מערות שכמוני. טוב אני אכתוב משהו כנראה.

edlessme

New member
ענק!

אני אנסה לעשות איזה מיקס משו...יש לי תוכנה שמתאימה לזה... אולי אני אצליח לעשות איזה מעיין משהוא מעניין...

FloyDviR

New member
אחלה בחלה של רעיון !!

אני ישתתף בתחום הויז'ואלי

meandmeandme

New member
תודה רבה

ככל הנראה הולך לקחת קצת זמן לארגן הכול ולסדר ואז נצא לדבך
בנתיים אני מבקש שכל אחד (גם מי שהגיב כבר) שיגיב לההודעה הספציפית הזאת ויכתוב באיזה תחום\ים הוא מעוניין להשתתף ואפשר כמובן גם להוסיף פירוט בתוכן. אבל לטעמי נוחות לכתוב רק את התחום\ים בכותרת.

זה בהחלט נשמע רעיון נחמד,

אבל אני לא אוכל להשתתף,כיוון שאני לא טובה בשום דבר,אז אני אשאיר את זה למוכשרים פה.

למעלה