משהו ישן אבל אהבתי מאוד

NELLY

New member
משהו ישן אבל אהבתי מאוד

ראיון עם אלוקים חלמתי שזכיתי לראיין את אלוקים "גש הלום" אמר האל "רצית לראיין אותי "? "אם יש לך זמן אמרתי, אלוקים חייך ואמר : "הזמן שלי הוא נצחי ומספיק לעשות כל דבר. שאל בני" "מה הכי מפתיע אותך בקשר למין האנושי" ? שאלתי ענה האלוקים : "שהם משתעממים מלהיות ילדים, ממהרים להתבגר, ואז משתוקקים לשוב ולהיות ילדים. שהם מאבדים את בריאותם כדי לצבור כסף, ואז מאבדים את כספם כדי לשקם את בריאותם. שהם חושבים בחרדה על העתיד ושוכחים את ההווה, כך שאינם חיים לא בהווה ולא בעתיד. שהם חיים כאילו לא ימותו, ומתים כאילו שמעולם לא חיו". ואז שאלתי: "כהורה, אילו שיעורים היית רוצה שילדיך בני הדור ילמדו" ? אלוקים ענה בחיוך : "ללמוד שהם אינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, אך ביכולתם ללמוד להיות מאוהבים. ללמוד שהערך הרב ביותר אינו טמון במה שיש להם בחיים - אלא שיש להם חיים. ללמוד שאדם עשיר אינו שיש לו הכי הרבה, אלא זה שזקוק להכי מעט. ללמוד שזה לוקח כמה שניות לפצוע אדם אהוב פצעים עמוקים - והרבה שנים לרפאם. ללמוד שכסף אינו יכול לקנות הכל - מלבד אושר. ללמוד להבין שלא תמיד זה מספיק שאחרים יסלחו להם, עליהם לסלוח לעצמם".
זכור ! אנשים אולי ישכחו מה שאמרת, אולי ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לא ישכחו לעולם מה גרמת להם להרגיש !

THE WIZARD 55

New member
נלוש, נכון שזה ישן..

אבל טוב שיש לרענן את הזכרון מידי פעם.. מה שלומך נלוש?

NELLY

New member
געגעתי אהובתי....ותמסרי למייק שאני רוצה גט!

THE WIZARD 55

New member
חחחח למה כי כבר אין לו שיער?../images/Emo6.gif

למה להתגרש אם עוד לא התחתנתם.. או ששמעת בסוף לאסדה

NELLY

New member
זה לא העניין אחותי

הוא לא מקיים את מצוות פרו ורבו חחחחחחחחחחח

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif בואינה יצאתי עכשיו

החוצה, קפוא בחוץ...הבאתי מלא ממתקים שוקולדים, עוגות, בא לי מתוק חבל על הזמן. תהני בפגודה ממי. בונפטיטיטיטי...

NELLY

New member
טוב אנשים

הלכתי להתארגן...אני מוזמנת היום לפגודההה

למעלה