נראה לי שגם אני פספסתי
כי רק אחרי שקראתי את ההודעה שלך הבנתי שהיה, לא ראיתי לא שמעתי, אבל שבוע מטורף עובר על כוחותינו. אז ככה, במקרה יצא לי לפגוש את אותו מפקד בכל מיני אירועים של התנדבות ולא במועדוני חשפנות, ולפי איך שהוא התנהג בכלל לא היה נראה שהוא מתעניין במין השני. אפילו לא אמר שלום, סתם מתוך עניין של נימוס. אחרי שדיברתי עם הסגן שלו אז החלפנו איזה משפט או שניים. לכן, אני די נוטה לקבל את גרסתו שהוא באמת בא למסיבת חברים. ובכל זאת... אני גם חושבת שזה לא מעניינו של אף אחד איפה מבלה המפקד בזמנו הפנוי, גם אם הוא בתפקיד נבחר. אי אפשר לשים אותו באותה משוואה עם קצב, רמון ואיציק מרדכי, הם כפו את עצמם על הבנות. אם הוא מוצא פורקן בהתבוננות על בנות שמתפשטות שיבושם לו. אבל מפה ועד להדיח אותו? חשבתי שאנחנו מדינה דמוקרטית, אז הוא נושא מישרה בכירה, נו אז? הוא לא בן אדם? תסלחו לי, אבל מה אנחנו תחת משטר האייטולה? נכון, אני מסכימה עם שוקו שזה בילוי מהסוג הנחות ביותר, אבל מה עדיף שיבקש מהפקידה שלו או חיילת זוטרה אחרת להתפשט בשבילו? ואם היו תופסים אותה מבקר אצל זונה, אז מה, עדיף שיכפה את עצמו על חיילות תחת פיקודו? יש דיבורים על זה שהוא מהווה דוגמא לפקודים שלו, ועכשיו הם גילו שהוא בן אדם כמו כולם, אז? נו באמת, תכניסו לפרופורציה, יש דברים חשובים יותר להתעסק בהם. ואם לבוא בטענות, אז אולי לאותו אידיוט שהדליף את זה לעיתונות, מה לבן אדם לא מגיעה קצת פרטיות? אגב, אני פעם הוזמנתי למסיבה בבר בתל אביב, הגעתי היה נחמד, נעים, אחלה מוסיקה, בירה טובה ורק אחרי איזה חצי שעה בערך אני קולטת שזה בר של הומואים ולסביות. החברה שאיתה הגעתי נלחצה ודרשה ממני שנעזוב מיד, אז הלכנו, אז מה, זה עושה אותי לסבית? באותה הזדמנות גיליתי, שאותה חברה, שהזמינה אותנו, היא לסבית. בסדר, מותר לה כמו שאמרתי, מדינה חופשית. כמו שנאמר, חיה ותן לחיות.