משהו (כאילו) לא רציני לאחה"צ -ביצים

משהו (כאילו) לא רציני לאחה"צ -ביצים

יש חד-קרן , יש קיקלופ - יש תחתית ויש גם טופ יש מונוקל , חד אופָן – חד גדיא , משה דיין הנה ראש , בו אף קצת חד – מח וגם פה אחד הם לבד , לא בצמדים – כמו אזניים או גבינים הנה שמוק גם הוא יחיד – והוא לא פחות ידיד כך גם פי טבעת , פופיק – יחידי סגולה ... גם טוסיק יש גם עם יחיד סגולה – לו תמיד התהילה ויש עם הארץ, בוּר – יש בו נפץ וכדור יש כיליה ויש כבד – יש קבוע , יש נודד יש פיטמות , וגם פיטם – באתרוג המפוטם אך ראו , הֶי שימו לב - אחלא דיל , כה משובֶב בשקית של הפתעות – שתיים , זוג של מתנות מארז אחד החֶמד – אך בפנים שמור לו צמד מונחות , שמורות בקן – אשכָיים למסכן מימין מונחת ריטה ומשמאל שמו הוא יאיר ששש... הס ילד , לא לצעוק - פן אותו אתה תעיר הם גדלו הצמד חמד – כל אחד כך בתורו מלאכתם עשו ביחד – בצרורות ויריות ושניהם הן לא תדעו – פסיכים פריקים של בריאות משקולות בחדר כושר – מרתון בלי שום צניעות לא שומן ולא סוכר – אין שם קילו מיותר כל אחד הוא מלמיליאן – כך עוד מימות הגן והנה אחד השמין – לא מרגיש טוב המסכן יש בחילה וכאבים – לא כמו אצל השכן לא מבין מה פה קרה לו – הוא ממשיך הרי לשמור לא קטֶן ורק גדל הוא – גם בחום וגם בקור ריטה בדאגה שואלת – בוינה יאיר , מה שלומך ? הוא גרונו מלא צרבת – נפיחות וגם ליחה לא עונה לה , רק מביט – מבטו כזה חלוש לא חשב בחלומות – על כזו כמות יאוש אז תגידו חברים - זה יפה כך שני אחים בלי רשות ובלי משאל – להפריד בין אוהבים ? סוף דבר הוא בכי טוב – בוורוד בסוף נכתב אז אלך לי לאמבטיה – אבקש סליחה עכשיו

אסקורט

New member
חמוד מאוד!

חמוד מאוד, אבל למען הכנות אני מוכרחה לומר שאני מתחברת טוב יותר לסיפור היחסים עם אבא שלך ועם אלוהים מאשר ליצירות בנוגע לאשכים...

אסקורט

New member
בתגובה לשירך על אשכים..

אפרסם שיר שכתבתי לפני הרבה הרבה שנים (בגיל 19) זה ממש לא קשור לשיר שלך (אלא עם בעזרת דמיון חופשי נראה בו עוד הצעה מה לעשות עם זוג אשכים - דהיינו מאכל תאווה לדרקונים) אבל זה כן מלמד על הקושי שניצב בפני גבר מודרני והוא אישה מודרנית שכבר בגיל 19 נמאס לה לחכות לאביר על הסוס הלבן: בלדה מאת נסיכה בדימוס (שיר שכתבתי בגיל 19) זו רק אני נסיכה בודדה במגדל השן יושבת ותוהה מתי על בימת חיי תופיע - אביר חלומות עכשיו, זה עיתוי אידיאלי ובהחלט נאות כי המלך כבר מת ומלכה אדישה והדרקון כבר אכל לי חצי ממלכה בעוד אני כאן יושבת בחדרי ומחכה מכל יום שעובר קצת יותר מזקינה *** אולי התעכבת בשל חיפושים אחרי שיריון נוצץ וסוס מלכים וכשתמצאם תתגלה במלוא ההדר להציל את מה שממני נשאר... באמת לא איכפת לי אם תבוא לעזרה רכוב על חמור בג'ינס וחולצה כי המלך כבר מת והמלכה אדישה והדרקון כבר אכל לי חצי ממלכה אז צא כבר לדרך, כי אם לא רק תמצא תריסים מוגפים ושלט "עברתי דירה" *** ושמא ירדת לים לדלות אוצרות להביא לי בשובך יהלומים ופנינות? או יצאת חמוש למלחמה אבודה לחזור מעוטר באותות של גבורה?? אך בתכשיטים יקרים אין אני חפצה, רק אותך אני רוצה, רק אותך, כי המלך כבר מת והמלכה אדישה, הדרקון עוד רעב ורוצה ארוחה, בחדרי הקטן צופה בשקיעה רוקמת חלומות וסוודר לך... *** ייתכן שעזרת לעלמה במצוקה ומזמן כבר שכחת שאני נסיכתך, או נפלת בכשפיה של המכשפה הרעה התחתנת עם צפרדע וחי באושר בביצה. *** הו נסיך יקר, אל תתאמץ בשבילי כבר אין לי צורך שתחלץ לעזרתי, כי המלך כבר מת והמלכה התאבדה גם הדרקון אכל את שארית הממלכה ואני מתפקיד הנסיכה מתפטרת בזאת רק טובה אחרונה אבקש בדמעות: לדרקון שלא הרגת, תגיש את עצמך, הוא אוהב אבירים למנה אחרונה!!!

אלמרה

New member
אין אין עליכם חברים!! המשיכו לנבוע!

כמעיין המתגבר, אתם כותבים ושרים ומהווים את ה"לב הפועם" של הפורום. וכאשר הפואמות הפועמות גם הולמות את רוח הפורום ונושאו - אני מתברך בכם ומקווה לראות כאן עוד כשרונות, ועוד דברים מהלב הרן של כולנו.
לכולכם.

אסקורטטטטט../images/Emo124.gif

זה כשהיית בת 19 ??? נהדר. לא אתפלצן ואנתח את מה שראיתי בשיר אבל כל הכבוד, באמת. נ.ב. אם תרשי לי אפרופו השירונצ'יק ההוא ששמתי שם למעלה, לתת איזה זוית / רמז בקשר אליו. הייתי ממליץ לנסות ולקרוא אותו שוב, אבל הפעם תוך ידיעה שכל כולו נבע בעצם ממצב בו היה איום עת הוא נכתב על כריתתו של אחד מהאשכונים עקב גידול ... אולי זה יראה קצת אחרת

אסקורט

New member
הבנתי זאת מהסיפור הקודם...

כן אני מבינה שהיית במצב איום של חרדה לגורלך... קודם כל זה לא שלא אהבתי את הסיפור והשיר, אבל התחברתי אליהם פחות. אולי בגלל שאין לי אשכים (אבל גידול זה דבר מפחיד שיכול להיות בכל מקום בגוף...) אולי בגלל שפשוט הסיפור השני היה מעולה!!! והכל הרי יחסי בחיים (אפילו הגודל :)) אולי בגלל שזה מוזר שהתייחסות שלך לדבר כל כך מפחיד היא הומוריסטית. מצד שני גם ברקע הסיפור על אביך עומדת טרגדיה אם כי לא על זה הסיפור... אני גם משתמשת בהומור כדי להקהות כאב. השיר ההומוריסטי שלי הוא על בדידות נוראית, על צורך להגאל ואין גואל. יש לי גם שירים אחרים שנוגעים ישירות בכאב, אבל תמיד קשה לי יותר לחלוק אותם: לנסות להצחיק ולהכשל זה הרבה פחות נורא מאשר לנסות לרגש ולהכשל... בדיחה גרועה לא גרועה כמו לחלוק פחד או תקווה ולא למצוא לה הד בצד השני... אתה גם מרגיש ככה לפעמים???

ת'אמת ............. ?

לא כל כך. אני אף פעם לא מתבייש במה שאני מרגיש, רק אולי במה שאני עושה. ומה שאני כותב זה מה שאני מרגיש ולכן לא כ"כ אכפת לי אם לא מתחברים לזה, אף שטבעי וברור שאני נורא מתרגש אם מישהו אומר לי שמה שכתבתי ריגש גם אותו.

אסקורט

New member
זו לא בושה

זו לא בושה רק רצון לא להתרסק... זה אומר אגב שיש לך סיפור רציני במגירה? (דהיינו לא הומוריסטי, כי הנושאים שבחרת כן רציניים) אשמח לקרוא לשם שינוי סיפור רציני שלך ...

ראשית

רצינות הסיפור / שיר אינה מצויה בעטיפתו ובאריזתו כי אם בתוכנו וגם אם רווי הוא אמירות ודימויים הומוריסטיים זה לא הופך אותו ללא רציני. שנית, אני מתקשה לראות את העובדה שמישהו לא התחבר למשהו שכתבתי כהתרסקות. מדוע התרסקות ? האם בכתיבתי/כתיבתך אני/את מנסה לרָצות מישהו אסקורט ? אחפש משהו יותר "הגותי" ורציני, אשמח

אסקורט

New member
אני לא חושבת שאני מנסה לרצות

אני לא חושבת שאני מנסה לרצות. אם כי רוב ימי הייתי הטיפוס המרצה (אני בתהליך שינוי מאסיבי בשנים האחרונות). היום יותר קל לי לא להתקבל על ידי מישהו כי יש לי כבר מישהו שמקבל אותי (אני עצמי), אבל אם אין לך אף אחד (כולל אמון שלך בעצמך) זה די ממוטט להדחות ולא משנה על ידי מי ולא משנה בגלל מה. האם אתה מנסה לרצות מישהו??? אין לי מושג אני רק מתכנתת לא פסיכולוגית. אני בטוחה לעומת זאת שלך יש מושג טוב מאוד אם זה המצב או לא... רוצה בכל זאת יריה באפלה עם עיניים עצומות??? אולי אתה פשוט רוצה שדברים יהיו נעימים תמיד, מפוייסים, מרוככים עד כמה שאפשר שה"זבל" ישאר בפחים. קראת את "האיש במבוך"? אני אגב נהייתי מצחיקה לגמרי בטעות, אמרתי דברים רציניים באופן תהומי (בעיני) ואנשים פרצו בצחוק, בשלב כלשהו החלטתי להתמחות ביתרון היחסי שלי ומאז אני "ספונטנית, רגישה ובעל חוש הומור" כך שאם לא היה לי הכשרון המופלא לעצבן גברים (יש רק גבר אחד שפגשתי ועוד לא עצבנתי אבל הוא מכיר אותי רק בערך חודש) הייתי האישה האידיאלית

לעסוק ולנבור בעצמך

עם כל החרא שכרוך בכך, באופן סדור, מקצועי, תהליכי ותובנתי נחשב בעינייך כ"רוצה שדברים יהיו נעימים תמיד, מפוייסים, מרוככים עד כמה שאפשר שה"זבל" ישאר בפחים" ? טוב, בואי נעצור כאן, כי אני רואה שפגעתי בך ואני מתנצל על כך. ואם אפשר רק דבר אחד קטן ללילה. לא לוקחים משהו שכותבים לך באופן פרטי במסר ומשתמשים בו אחר כך בפרהסיה. לא יפה, לא מנומס, לא ראוי ולא מכובד.

אסקורט

New member
מתנצלת

לא אמרתי במפורש כלום ולא נראה לי שמשהו פרטי הוא בר הסקה ממה שאמרתי. אבל אני מתנצלת בכל מקרה ומסכימה עם כללי האתיקה, רק שלא חשבתי שעברתי עליהם... כן פגעתי בי וממש עצבנת אותי ועכשיו במקום לישון אני אשב ואחשוב על זה (למה הצלחת להרגיז אותי) כי למדתי בחיים שכל פעם שאני כועסת אני מסתכלת לא נכון על דברים ועכשיו במקום לישון אני אשבור את הראש איפה לקחתי פניה לא נכונה ונתתי למשהו או מישהו לעצבן אותי (בימים אלה ממש אבל ממש קשה להכעיס אותי. בירכותי לך, אם כן הצלחת במשהו שכבר חשבתי להאמין שהוא בלתי אפשרי...)

למעלה