משהו כאן? או שנותרתי בדד.

keren1

New member
תודה לאל!!!

אני נודדת כל כמה דקות ואין שום התקדמות חשבתי שכולם כבר הלכו לאכול (ולישון). אוי כמה מתאים לי עכשיו איזה מפגש עם המיטה. לבד!!!! בלי ילדים ובכי ובלי חום ונרות.

טל של 4

New member
יחסית לתנועה שהיתה כאן בבוקר

ממש השתתק. צריך להעלות איזה נושא חדש לדיון! יש לך רעיון?

keren1

New member
סקר חדש: מה דעתך...

באם יש לך יום חופש אחד בודד! איך תבלי אותו (כמובן בלי ילדים אפשרי עם בן זוג). אני מתכננת יום חופש לשבוע הבא ונורא בא לי שבעלי יצטרף. חשבתי להוריד את הילדים בגנים כרגיל 7:30 משם לנסוע לת"א (אנחנו גרים קרוב יחסית) לאכול ארוחת בוקר. להגיע למוזיאון ת"א יש תערוכה שמאד מעניינת אותי (של זאב רבן מכירה?!) ומשם להסתובב קצת בחנויות. לאכול צהרים בשרית ובריאה. ואז.....לישון!!!!! שנת צהריים בבית. ואחה"צ לאסוף את הילדים רגיל, ב16:30ואז יהיה לנו כמה שעות טובות להיות איתם ביחד. מה את אומרת. לא משהו בשמים. נשמע בר ביצוע לא?!

טל של 4

New member
נשמע מדהים!!!!

בדיוק כתבתי לשרית לפני כמה ימים, שהיא (התל אביבית) רוצה לנסוע צפונה לסוף שבוע, ואני הצפונית מתה לאיזה סוף שבוע תרבותי בת"א עם בעלי. יש כל כך הרבה מה לעשות בת"א, אוכל טוב, תערוכות טובות, שופינג וכולי וכולי... אז עכשיו אני כולי ירוקה מקנאה.תהנו!

keren1

New member
תודה. אבל אני רוצה לשמוע את הרעיון

שלך ליום חופש אידיאלי. פירוט ......

טל של 4

New member
את היום שלי הייתי רוצה......

(כמובן אם אין מגבלות תקציב) לבלות ב"יערות הכרמל". יש להםיום כיף סופר יקר עם שני טיפולים (מסאג´ים למינהם) ושם אני מבלה כל שנה כבר שלוש שנים ביום הולדתי. זאת המתנה האולטימטיבית לאמהות!!!!! אחרי השנה הראשונה שבעלי שלח אותי לשם, אמרתי לו שהוא פתר את בעית המתנה שלי עד סוף הדורות! יום כזה צריך לבלות או עם הבעל או עם חברה ממש טובה וזה מומלץ מכל הלב. (ולצערי אין לי שם אחוזים - אז ההמלצה מכל הלב). יוצאים משם עם כוחות פיזיים ונפשיים מחודשים ולמרות המחיר, שווה כל גרוש!

טל של 4

New member
פעם אחרונה שהייתי......

כ- 800 ש"ח לאדם כולל שני טיפולים ושתי ארוחות (בוקר וצהריים).

keren1

New member
זה הרבה גרושים!!!!../images/Emo6.gif

אבל יש לי רעיון מהפכני. תשמעי קטע. נחליף בתים לסופי שבוע. אמרתי שאת רוצה לנסוע לת"א לסוף שבוע ושרית רוצה לצפון. אז במקום לשלם על צימר נחליף בתים לסוף שבוע. נראה לך שילך?

טל של 4

New member
רגע, לאט לאט....

בהמשך לצאט של אתמול בואי נתחיל במפגש פורום, מה דעתך?

rotrot

New member
קרן! ראיתי את התערוכה של זאב רבן

במוזיאון תל אביב- נחמד נורא!

nonana

New member
היי בנות אתן מפנטזות על יום חופש

ואני?
על ימי בריאות אני על הפנים- חום 38 שוכבת עם נדב ולא מסוגלת להרדם. נדב משלשל (מצטערת). ואני מותשת והבית חוגג כי בסוף לא עשיתי כלום רק מקלחת טובה וצורך עז למנוחה. ד"א- יערות הכרמל- חבל"ז. יש גם יום טיפולים מיוחד בקליל שמעתן על זה? אם תרצו אינפו´ תגידי לי

טל של 4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוי מסכנים, תרגישו טוב!!!!!!!!!!! לפנטז תמיד אפשר, לא? אז קדימה תני פרטים על קליל, אולי אפתיע את הבעל יום אחד, תאמינו לי שמגיע לו!!!

nonana

New member
אין לי את הפרטים שלהם בהינף יד

אבל מקום מיחד מאד שעושים בו טיפולים בריאותיים ויש אפשרות אף ללינה מעבר לזה המקום מיוחד ויש אנשי עשיה של רהוט מעץ, גבינות ועוד. אם תרצו ממש פרטים אבדוק כולל מחיר - סביר?

nonana

New member
לא אני אני מעדיפה חו"ל אבל חברים

היו ונהנו מאד. אני הייתי בקליל לביקור קניות אבל זהו.

טל של 4

New member
פעם אחרונה שהיתי בקליל היה

לפני 20 שנה (הייתן מאמינות) עשינו עבודה בגיאוגרפיה,על מיצפים בגליל, וחברה ואני בחרנו בקליל בגלל שהוא היה הכי מיוחד. היו שם אולי 5 בתים בלי חשמל בלי מים זורמים....עכשיו אני נשמעת כמו סבתא שלי ז"ל, אבל זאת האמת לאמיתה.

למעלה