משהו כאן לא שייך...

Yaniv-DC

New member
משהו כאן לא שייך...

(שולה חן, בלי סודות, אחרי ש-"ת" מופיע בתוך שלישיית "ל", שהוא בכלל צליל בתוך מילה). אז הגעתי לארץ לראשונה מזה שנה וחצי ביום שישי, ופתאום כל מיני דברים השתנו. אני לא מדבר על זה שטילי קאסם כבר פרוסים בגדה ומכוונים לשיגור על הרצלייה, רעננה וכפר סבא, אני מדבר על זה ששינו את הרחוב, הוספיו חנויות, הורידו אחרות, ובכלל - זה נראה אחרת... ואני לא אוהב שינויים... ואז הראו לי מה זה כבלים בדיגיטלית, ואחרי שהלכתי לאיבוד בים הערוצים, הגעתי למסקנה שפעם היו 40 ערוצים עם כלום לראות, היום יש 100 ערוצים עם כלום (ו-E לא משדר כאן 24 שעות???). ואז בלילה מחליטים לצאת לכמה מקומות של הקהילה העליזה... אולי נתעודד... ו... אויה ואבויה.. נפלו פני היניב... ממש כמו ה-"ת" של שולה חן, לא מרגיש שייך... נראה כאילו בשנה וחצי כל ההומואים התחלפו, לא מכיר אף אחד, כל צורת ההתנהגות אחרת, ואחרי שנה וחצי של געגועים לארץ, אני פתאום מרגיש שייך יותר לשם... קריפי... עכשיו אני קצת מצחיק את עצמי בפאתטיות המתפרצת שלי, כי כמו שציינתי אני ושינויים לא הולכים ביחד, ואני ממש "מפחד" לצאת בהמשך הביקור
לפחות ביג דיל רוצה לראות אותי

MARMELAD

New member
במבט לאחור הכל יותר יפה

אבל מה שבטוח זה שסצינת הבילוי לגייז בארץ חייבת לעלות רמה או שתיים. הכוונה? איפה שיש ברמנים חתיכים - השירות חרא. איפה שיש שירות טוב - הברמנים זוועתיים. למה אי אפשר גם וגם?

Yaniv-DC

New member
ואפרופו שרות חרא

הייתם צריכים לראות את מבטי ההמום, אחרי שחיכיתי חצי שעה לטוסט והעזתי ברוב חוצפתי לשאול את המלצר "מה עם הטוסט". תשובתו: "נו, זה טוסט, זה לוקח זמן". למה אי אפשר גם וגם? מרמלד, הגם וגם היחיד שאפשר זה משחת שיניים ומי פה. מחלקים פגישות עם יניב, לבעלי קשרים בלבד
החורף האמריקאי לא השבית אותו, אבל זה הישראלי הפך אותו לחולה, עם קול סקסי להחריד. יאללה, חזרה לת"א, קבענו לאנצ´. ´תראות!

.m

New member
קשרים...

יש לי קשרים עם ביג-דיל, זה נחשב??? mai (שמעדיפה לקשור את לירוי, אבל לא מוצאת את האזיקים...)

.m

New member
סליחה - שמעתי שמחלקים כאן

פגישות עם Yaniv-DC. אפשר גם??? (וד"ש עם שיר לביגי...) mai

ביג דיל

New member
ביג דיל קורס מהעומס בעבודה...

מה ז´תומרת "לפחות ביג דיל רוצה לראות אותי"? שמעתי שחצי עולם מת לפגוש אותך!!! אתה מבוקש יותר מנייר טואלט רך בפולין!!!

Yaniv-DC

New member
הרבה גזר. המון.

אומרים שזה משפר ראייה. ואז, ניתן לראות שהוא כתב חצי, ולא כל. (משום מה ידעתי שאתה תהייה זה שיקפוץ
)

Yaniv-DC

New member
אחרי שנה וחצי

של לא להיות כאן, וכבר מהלילה הראשון להיות חולה, אז כן, טיפה´לה שלילי. ובעצם, היה לי עוד המשך ארוך, אבל אין לי כח. פעם אחרת. אולי.

למעלה