משהו לא הכי משמח....<תלוי למי>

משהו לא הכי משמח....<תלוי למי>

ג'סטין התראין לעיתון Q <נראה לי> ואמר שהוא לא חושב שאן סינק לא יחזרו...
למרות שזה היה צפוי עדין עצוב לשמוע את זה.

moran14h

New member
מה?????????????????.

למה???????????......... לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 אסור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני לא מרשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 את צוחקת נכון?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! לא יתכן!!!!!!!!!!!!! עולמי חרב עליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם להדליק נר !!

justinet

New member
מהההההההההההההההההה!!?????

ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה!!!!!!!!! בנאדם את לא יכול להשקיע שנה קטנה בעוד דיסק????????

justin love

New member
יאאאא לא יכול להיות *אני מתה*

דייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה לא יכול להיות!!!!!! אני רוצה לפחות עוד דיסק אחד שלהם בקשהההההההההההההההההה... אבל תראו זה לא תלוי רק בג'סטין כי עכשיו גם ג'ייסי הוציא דיסק חדש והולך לו ... אבל לפי מה שאני שמעתי זה ככה: ג'סטין אמר שבנתיים הם לא חוזרים כי הוא רוצה לתת לג'ייסי להנות מהדיסק החדש שמצליח ובגדול וגם שיהנה מהמעריצים כמו שהוא נהנה מהם חחח... איזה מאמי... אז לא יודעת אין לי כבר מושג...

הינה הציטוט המדויק

"I'm forever evolving into...whatever I'm evolving into next", he says, and you want to prod the chassis, check for wires. "There will be 'N Sync, but we can't go back. Not after what I've done. Not after everythings that's happened."

justin love

New member
רגע רגע רגע..בסוף כתוב..

לא אחרי כל מה שקרה! מה קרה????כאילו זה לטובה או לרעה??הם רבו או משהו??

אני חושבת שהוא מתכוון

להצלחה שלו
ג'סטין מצליח מאוד! אז..אין לו הרבה סיבות לחזור..... אולי משהו אחר קרה, אני בנתיים מהמרת על זה.

למעלה