משהו לא טוב קורה...

תמתם8

New member
משהו לא טוב קורה...

4 חודשים אחרי טבעת סגורה על 9.5 אוכלת סביר(בד"כ) לא מקיאה (פעמיים) ירידה של 13 קילו.. וכאן מתחיל הבעיה..
בשבועיים האחרונים אני חיה על חצי מלפפון חצי עגבניה כף קוט'ג 2 כוסות קפה ולעיתים איזה גמד... ביום..
גם זה נכנס בכוח יש לי בחילות (לא נראה לי קשור לטבעת) ואני מאמינה שכתוצאה מכך יש לי חולשה כאבי ראש ובחילות...
נראה לי אני צריכה בדיקות..
מה אתם אומרים? יש מישהו שנתקל בזה? או יודע מדוע זה קורה?
אשמח לקבל תשובות
תודה

קוביd1

New member
תמתם 8

זה שאת אוכלת בקושי /1/2 מלפפון ועוד 1/2 עגבנייה וזה בקושי יורד זה אומר שהטבעת שלך סגורה מידיי צריך לפתוח אותה 1/2וזה יכול להיות ההבדל בן זה שאת חנוקה לגמרי לאכילה נורמלית ,כמויות כאלה מתאימות אולי לגוזל או אפרוח לא לבן אדם בוגר
הבחילות לא בהכרח בגלל הטבעת אולי איזה וירוס שגורם לזה .
מה שאני מציע לך נוסף לפתיחת הטבעת לעשות בדיקות דם כלליות אולי יש לך מחסור בויטמינים

קובי

תמתם8

New member
הי קובי.

חוסר באכילה לא נובע מחוסר יכולת לאכול אני דווקא מכניסה דברים יפה בעדינות נכנס..
אני לא אוכלת כי התאבון ירד ל-0 מגעיל אותי המון דברים (אני לא נוגעת בדגים, עוף, בשר,) בקושי ביצה..
ולאחרונה התווסף לי גם הבחילות.. כאילו הגוף שלי דוחה אוכל כלשהו..
ואני כמובן אשמע לעצתך ואעשה בדיקות דם.. רציתי רק לדעת אם קורה דברים כאלו..
כרגיל הרבה תודה על ההענות

קוביd1

New member
תמם 8

הבחילות וירידה בתאבון לא קשורות לטבעת ,אולי ישנה בעיה רפואית אול בעיה נפשית ,
אולי את בהריון....סתם.....

קובי

אופירA

New member
מנהל
איך את שותה?

יש לך ריר קצפי מגעיל?
מרק ירקות גם מגעיל אותך? את יכולה לאכול ממנו הרבה? מה בנוגע למוצרי חלב? מגעילים אותך? ממתי זה מגעיל אותך?

התקשרת אלי, כרגע ניסיתי לחזור אלייך, אבל אין תשובה אצלך. אני מחכה לטלפון ממך.

ברור שגם צריך בדיקות דם וגם בדיקת נשיפה (להליקובקטר) שעושים אצל רופא המשפחה.
אבל צריך גם לברר אם יש קשר לטבעת ואם יש דברים שצריך לעשות כדי לשלול בעיה שקשורה לטבעת. לכן אני רוצה לשוחח איתך ולהבין את התמונה, ואז אגיד לך מה כדאי לעשות בנוגע לטבעת כדי לשלול חשד בכיוון זה.
כל מה שקשור לאכילה - גם כאבים או רגישות בקיבה/בוושט, גם בחילות או צרבות, גם שלשול ועצירות, גם הקאות ורפלוקס - צריך קודם כל לשלול קשר לטבעת ואח"כ או במקביל לברר כיוונים נוספים (גסטרו, חיידק, וירוס).
אני מכירה המון סיפורים של אנשים עם צרבות ורפלוקס שהסתובבו אצל גסטרו חודשים עשו בדיקות קשות מיותרות (בהרדמה מלאה או טשטוש) וקיבלו תרופות חזקות ומיותרות לחלוטין, שלא עזרו להם, רק בגלל שלא שללו שהבעיה מהטבעת - והבעיה באמת מהטבעת ונפתרת בתוך 2 דקות...

למעלה