משהו לא כ"כ מובן
כנסו

משהו לא כ"כ מובן../images/Emo12.gifכנסו../images/Emo26.gif

בוואלה עשו כתבה שתסביר לקריסטין שעוף זה גם חיה חחח לקחו את אוולין וקריסטין לגן החיות עכשיו מה שלא מובן זה......: מי שיראה את הקטע יראה שהשיער של קריסטין קצר לפני התוספת שיער ה לא יכול להיות כי לא ידעו שהיא תעשה כזאת אממ פאדיחה חחחח ועכשיו עדיין יש לה תוספות כלומר הן כבר יודעות מי נמצאת בגמר.... כי התוכנית כבר צולמה..... מעניין איך השיער שלה כבר קצר..... מוזר מוזר מוזר

ירינייי

New member
לא הבנתי מה הבעיה...

אולי היא הורידה את התוספות לא הבנתי מה לא מובן..

אני יסביר: בתוכנית עכשיו עדיין יש

לה את התוספת שיער כלומר או שהם בשלבים מאוחרים של צילומים שעדיין לא ראינו כי השיער שלה בתוכנית עדיין ארוך או שכבר סיימו לצלם את התוכנית והבנות כבר יודעות מי בגמר ומי לא? מי עפה ומי עדיין בתוכנית? אז זה כזה סיקרן אותי לא יודעת...

ירינייי

New member
אוקיי תראי...

אני חושבת שאת רוב הפרקים צילמו אבל עדיין יכולה לחשוב שהיא בתוכנית והיא הורידה לקראת הגמר את התוספות.. ומצד שני אולי היא עפה אז היא הורידה את התוספות.. עם היא עדיין בתוכנית אין לי מושג..

ברודי

New member
לא הבנתי מה הבעיה../images/Emo12.gif

הפרקים שצולמו מקדימים אותנו בהרבה... בעיקרון כבר יש שלישיה סופית אז אולי זה עונה לך.. ואולי לא.. לא הבנתי את השאלה
אבל הקטע ששמת גאוניייי!!!!! עוד פעם כריסטין הזאת מפגיזה ועוד עם אוולין הפוסטמה!! אוולין שואלת את המדריך- אתה יודע מה משותף בין צמח לחיה? והוא מסביר לה על איך שהצמחים לוקחים פחמן והופכים אותו לחמצן אז הוא מתקיל אותה ושואל ואיך קוראים לתהליך הזה? ואוולין כזה- אההה רגע.. אבולוציה. [אגב, קוראים לתהליך הזה חימצון
] והכי טוב, שואלים אותן- אתן יודעות מה הצבועים אוכלים? וכריסטין ביציאת המאה- אף פעם לא היה לי צב ואז אוולין משתפת פעולה- צב? אני יודעת. חסה! גאונות!

ברודי

New member
אוי נכון...

גם אני התבלבלתי ואפילו לא היו צריכים לשים אותי בגן חיות בשביל זה. התבלבלתי עם- חימצון חיזור הוא אחת התגובות הנפוצות והבסיסיות בכימיה. למעשה מדובר בשתי תגובות, המתרחשות בו זמנית. חומר אחד מחוזר והשני מחומצן. בלועזית מכונה החיזור רֵדוּקְציה והחמצון - אוֹקְסידָציה. במהלך תגובה זו עוברים אלקטרונים מהמחזר למחמצן. כתוצאה מכך משתנה מספר החימצון של החומר. מספר החימצון של יסודות במצבם הטבעי הוא תמיד 0. לפי ההגדרה מחזר הוא חומר שמוסר אלקטרונים ומחמצן - מקבל אלקטרונים. חומר שמקבל אלקטרון עובר חיזור ומי שמוסר אלקטרון עובר חימצון, כלומר המחמצן עובר חיזור והמחזר עובר חימצון. הייתי קרובה לא?

ברודי

New member
שלא יגידו שאנחנו שיטחיים...

כל הנושאים כאן הם נושאים ברומו של עולם. את יודעת כמה צימחונים בזכות הסידרה הדוגמניות גילו שמותר להם לאכול פרגיות?

המונשרי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה על הקטע מזמן לא צחקתי כ'כ. (התהליך נקרא כמובן פוטוסינתזה). א-הה אז על זה נאמר: "תהיי יפה ותשתקי"...

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifקריסטין לא יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מצטערת היא מש לא יפה יש לה שיער יפה וצבע עיניים יפה..סבבה אבל היא לא יפה!! היא מדברת מעצבן ואין לה שפה עליונה זה נראה כאילו היא מדברת מהסוף של האף היא מעצבנתת...מצחיקהההה...אבל מעצבנת ולא יפה

סקססית

New member
אני אסביר לך -

כל הפרקים כבר צולמו ובעיקרון המתמודדות יודעות כבר מי בגמר, הגמר עדיין לא צולם הוא יהיה בשידור חי, אף אחד לא יודע מי ינצח בגמר אבל הן יודעות מי הגיע לגמר ואסור להן לפרסם. מובן
ד"א אני יודעת את זה כי אני מכירה את מור ואני גם יודעת מי השלישייה שתעלה לגמר
ואני חדשה פה, אז נעים מאוד-חן

למעלה