משהו לא מובן בסרט "הצלצול"

אפרסק1123

New member
משהו לא מובן בסרט "הצלצול"

ראיתי כבר ממש הרבה פעמים את הסרט הצלצול ואני לא מצליח להבין משהו. נכון בסוף כשחבר של העיתונאית נמצא על-ידה מת (מיובש כולו)- היא יוצאת החוצה ואז היא רואה את האסטינטית שלו יוצאת גם- מה האסטנטית עושה שם? חוץ מזה למישהו יש מושג מי זו השחקנית בהתחלה שנהרגת- לא זו שנכנסת למוסד לחולי נפש אלא השניה- איזה עוד סרטים היא שיחקרה- למישהו יש תמונה שלה? תודה, אפרסק

smgfan

New member
תשובות

נראה לי שהעוזרת שלו רק מגיעה לבית שלו ולא יוצאת ממנו. ובקשר לשאלה השניה - לשחקנית קוראים אמבר טמבלין והיא השחקנית הראשית בסדרה "ג'ואן מארקדיה" היא שיחקה גם ב-SCI:מיאמי ובבאפי, קוטלת הערפדים. עוד סרטים וסדרות בהם היא היתה.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo58.gifים מעליי ופה

באמת לאישה ההיא אין שום תפקיד חיוני..

אפרסק1123

New member
לפי דעתי האסטינטית....

היא בעצם האשה הרעה עם השיער, היא יוצאת בכזו שרלנטיות- זה נראה לי העניין.

אפרסק1123

New member
תודה...אבל יש לך מושג למה אני

למה אני לא יכול לראות את התמונה במחשב שלי לאחר שמירה? אם איזו תוכנה צריך להשתמש? בדרך כלל אין לי בעיה לראות תמונות- פשוט השחקנית הזו מדהימה בעיני. אם למישהו יש את ההתחלה של הצלצול הוא יבורך!!! אפרסק!!!

אפרסק1123

New member
אני רואה שגם כאן אי אפשר לראות...

זו התמונה שבה היא שוכבת על המיטה ליד חברה שלה.

Ro¥aL

New member
אני יכול לגזור את החלק הזה מהסרט

כי יש לי אותו אבל אני מפחד לראות אותו
חעחעחעחעחע

IkMfNiY

New member
../images/Emo58.gif

אם הסרט השני יהיה כמו השני היפני, אז לאסטינטית יהיה תפקיד חשוב... יעל

MarkAnt

New member
אני חשבתי שהאסיסטנטית...

... דומה באופן מוזר מאוד לסמארה. לא הבנתי למה הילד אמר שזה רע שאמא שלו (שכחתי את שמה) עזרה לסמארה. כאילו, מה זה שינה בכלל? כך או כך אנשים מתים מהקלטת... ועוד משהו, מה היא עשתה שהציל אותה, ואת הבן שלה? היא הראתה למישהו את הקלטת, זה העניין? שאדע מהה לעשות אם אמצא קלטת כזאת בטעות...

nati 911

New member
לפי מה שהבנתי... ../images/Emo58.gif

מי שמשכפל תקלטת ונותן תעותק למישהו אחר אז הוא בעצם מפרסם את הסיפור של סמארה וזה מה שסמארה בעצם רוצה שיהיה... שידעו מה היא עברה בחיים... וכך היא עושה (שכחתי את שמה) היא נתנה תעותק לנוח וכך היא מצילה ת'צמה ממוות... ומי שרואה ואינו משכפל תקלטת הוא בעצם מת... אם אני טועה אז תקנו אותי

IkMfNiY

New member
כן כן, זה נכון ../images/Emo58.gif [?]

מה שאומר שבטח בסרט הבא הם יראו את הקלטת למישהו... יעל

1בלובלו

New member
חחח...איזה מצחיקים...

לא הבנתם את הסוף של הסרט? הקטע שהציל את הבן שלה שהם הראו את הסרט לנו אנחנו היינו הבאים בתור.... נכון אחרי שהיא הבניה שזה מה שיציל את הבן שלה היא לקחה אותו לעשות עותק? ואז הבן שאל מה יקרה למי שיראה את זה אז האמא אמרה שהם יתנו לו את המידע להינצל או משהו בסגנון הזה? אז....כל הסרט הצלצול נועד בשביל זה! להראות לנו את הסרט שנדע ואז להראות את הסרט של סמארב כדי להציל את הילד..... ככה אני לפחות הבנתי..... והצלצול 2 היפני סתם איכס...הפסקתי אחרי חצי שעה לראות...מקווה שהאמריקאי יהיה יותר טוב....

IkMfNiY

New member
כן, חשבתי ככה בהתחלה

אבל אז אין בסיס ממשי לסרט השני. יעל

הצלצול זה אחד הסרטים!../images/Emo56.gif

ראיתי אותו 8 פעמים.. (לא נורמלי..) ובכל ה-8 עדיין פחדתי מחדש! וגם לי יש שאלהה.. נכון בקלטת.. מראים ים (או מים..) עם דם?.. זה אמור לרמוז על הסוס במעבורת? שהוא מת ויש דם במים? אה.. ועוד משהו.. הילדה (הרעה.. 8 פעמים ראיתי ואני לא זוכרת איך קוראים לה..
) היא פשוט מהממת!

1בלובלו

New member
היה דם במים?

לא שמתי לב...חחח...אולי בגלל שראיתי רק 3 פעמים...
אני אשתדל לשים לב פעם הבאה...

MarkAnt

New member
אני ראיתי רק פעמיים...

...זה עושה אותי מנודה? אני חושב שאני ממש אוהב את הפורום הזה

למעלה