משהו לא מובן לי...

CommandeRiker

New member
משהו לא מובן לי...

האלים הם כל יכולים. הם לא יכולים להשתגר ליד איב בזמן שהיא ישנה ולהרוג אותה?

shanyz

New member
אמממ...גם אנ חושבת על זה...

גם מאוד מזור שמצליחים לתת לארס אגרופים והוא קצת נופל לפעמים, אבל כשתוקעים לו חרב היא עוברת דרכו.. למה האגרוף לא עובר דרכו גם1?? יש הרבה דברים מוזרים

ברודי

New member
אהם אהם...

שני לשאלתך. כשאת נותנת לבנאדם אגרוף המכה היא חיצונית וכשאת תוקעת בו חרב החרב נכנסת לו לגוף והוא מת אותו דבר עם ארס רק שהחרב לא הורגת אותו ובגלל זה זה נראה כאילו זה עובר דרכו והוא רוח רפאים אבל זה לא... ולשאלה הראשונה, אז ככה- אינלי
מוווושג ירוק. אולי הם סתם לא רוצים להרוס את הפרק Looking Death in the Eye ...

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

BUG LOVE

New member
גם לי יש שאלה!

תראו פיספסתי את הפרק שאיב נולדה ולכן אני לא מבינה מה הקשר שלה לזה שהאלים רוצים להרוג אותה בבקשה שמישהו יסביר לי!

ברודי

New member
אני אנסה להסביר

אבל אני לא מבטיחה שזה יהיה אותנטי... בכל אופן זאוס הלך לבנות הגורל ואמר שיש לו חלומות רעים ושמשהוא רע יקרה והם אמרו לו שהוא ימשיך להיות אל עד שיוולד... ילד כאילו בלי גבר (מה שקרה לזינה) וזה יביא את הקץ של האלים. אז האלים רוצים להרוג אותה כי הם טוענים שהלידה שלה תגרום למוות שלהם.. או משהוא כזה...

BUG LOVE

New member
אבל זה לא הגיוני

אם היא כבר נולדה למה ממשיכים לרדוף אחריה?

*זינה*

New member
אני חושבת...

שלפי איך שהאלים ראו את זה – כל עוד איב בחיים היא מהווה סיכון לקיומם. לכן הם ממשיכים לרדוף אחריה!

shanyz

New member
אוקי יש את אלות הגורל..

אלה עם החוטים וכשמישהו מת החוט של נחתך.. בקיצר הן אמרו שברגע שאיב תוולד, אז האלים ימותו (החוטים שלהם יחתכו).. לא יודעת למה, אבל ככה זה..

ברודי

New member
ושוב אני מוצאת שאלות מתחת לאדמה

למה לאלים יש חוטים?! הם לא אלה ש...יצרו-את-בנות-הגורל?! חוץ מזה שזה נשמע ממש טיפשי שיש גם לאלים חוט....

shanyz

New member
נכון! כי הם הרי בני אלוומת!!

הם לא אמורים למות.. חחה..

*זינה*

New member
איזה חוט!

אני זוכרת שראיתי בכמה פרקים – שאת החוט של אנשים רגילים חותכים עם מספריים, חוט כותנה כזה... לעומת החוט של האלים שבשבילו צריך קאטר!!! חוט חשמלי כזה...

shanyz

New member
חחההה

אגב חוט, יש לי בדיחה מצחיקה!! :) איש אחד נכנס לבית מרחקת ובידו יש חוט.. והוא שואל את הרוקח: "יש קרם לחוט" פחחחח הבנתם? קרם ל-ח-ו-ת אבל לא.. אני רשמתי קרם ל-ח-ו-ט-!!! חחהה. משחק מילים
חחהה

ברודי

New member
../images/Emo12.gif

איש אחד נכנס לחנות ועושה למוכר- אפשר לקבל שאלושקיעוכנת של שוקו? אז המוכר שואל אותו-- מה? אז הוא עושה לו- נו..שלושקיעוכנת של שוקו!!! אז המוכר שואל אותו- שלוש שקיות של מה???! חע חע חע...

ננס לבן

New member
היי תראו אותי בקאמקב פה :))

לפי המיתולוגיה בנות הגורל נולדו מהאלים או משהו כזה.. האלים לא ייצרו אותם. אבל למה האלים לא יכלו לצוות על בנות הגורל לחתוך את החוט של איב? כנראה שהמפיקים עשו כמה הנחות למציאות לטובת העלילה...חבל

למעלה