משהו לא מוצא חן בעיני

משהו לא מוצא חן בעיני ../images/Emo70.gif

אני מכבדת את מנהלת הפורום, BLACK_MAZIG, שלי, אך לא מוצא חן בעיני שהיא לא משתתפת הרבה בפורום שהיא עצמה מנהלת, טוב, בכל מקרה
דינוש

black_magic

New member
קודם כל..

זה black magic ןלא black mazig ואני תמיד פה ושומרת על הכללים.. אני מעדיפה לא להשתתף הרבה בשביל לתת לכם חופש ביטוי

black_magic

New member
כן אני יודעת..

אבל אני מעדיפה להיות ה"צופה"..
מדי פעם אני כן כותבת פה הודעות.. שימי לב...

כן, את יודעת ?!?!?!?

את כמו שופטת שמסתכלת ונותנת לפעמים הערות אז יופי ,כאן זה אולם משפטים סתם....

זאת התגובה שלך (תיקון איות)

טוב בסדר, אם את לא רוצה להיות נחמדה עליי, אז הפעם אני לא התייחס לקרירות עלייך כל הזמן עזרתי לחברי פורום שלך ואת מגיבה בי כלא איכפת משום דבר ,ואחרות כידידים אפילו הזמנת את דוריאן ואוקספורד לאיי מייל שלך ואותי מזניחה אז ביי היה כייף לשוחח איתכם ועכשיו אין לי מה לחפש פה כל הזמן לי ולשלי יש רק מריבות ,ולא רוצה להגיע למצב של חקירות ומשפטים

תירגע

חקירות ומשפטים מופיעות במצב קיצוני כאשר מנהל הפורום (או כותב אחר בפורום) מתפרע בפורום פעם אחרי פעם (כלומר, כותב על נושאים שאינם קשורים לפורום, או מוחק הודעות בצורה טוטאלית). בפורום החרשים באורט כתבתי על חוסר דאגה מספקת לחרשים - חוקי. בתגובה כתבו עלי דברים - לא חוקי...

שלי ,אל תפגעי

רק רציתי לרגיז אותך כמו שהרגזת אותי ומקווה שלא לקחת ללב ודרך אגב אני בהחלט נהנה להיות כאן חוץ ממך יש עוד אנשים מגניבים כאן בבקשה בלי חסימות ואת רשאית למחוק את ההודעות הנ"ל אם זה מפריע ואב בלי חסימות _רק ניסיתי להעצבן אותך כמו שאת עליי אתה בכינות אני חושב שאת אחלה כאן אפילו דינוש דאגה אלייך וגם אני

ומקווה שתהני להיות בפורום

שלי כמו שלך כלמור שאת נהנת מהפורום אצלך ,ומקווה שתבואי לבקר אצלי מדי פעם את מוזמנת בכל עת אלצי ,ומקווה שגם אני מוזמן אצלך

למעלה