משהו לא מסתדר לי בעונה 2

Billy Shirs

New member
משהו לא מסתדר לי בעונה 2

בעונה הראשונה רג'ינה וקורה היו סוג של אצילות, הן גרו בבית מפואר עם אורווה אבל קורה מאוד רצתה שרג'ינה תטפס בסולם ובלה בלה בלה ולכן סידרה שהיא תהפוך למלכה.

בעונה 2 קורה הפכה בעצמה למלכה, מה שאומר שכשהיא ילדה את רג'ינה המלוכה תעבור אליה בוודאות. אז אם זה קרה, למה היה לה צורך לארגן את כל המפגש עם שלגיה?

Macphista

New member
קורה הייתה מלכת הלבבות

אבל זה היה רק אחרי שגורשה לוונדרלנד על ידי רג'ינה.
קורה הצעירה התחתנה עם איזה נסיך ביער המכושף, אבל הוא לא היה מיועד להיות מלך אלא היה איפשהו ברשימת המלוכה כך שאם הרבה מאוד אנשים ימותו הוא יהיה מלך. קורה גם אמרה את זה בשיחה שלה עם אבא שלו.
המלך היה אבא של שלגייה ואשתו המלכה הייתה אווה. קורה רצתה שרג'ינה תהיה מלכה אז ארגנה את המוות של אווה והמפגש עם שלגייה וכו'.

Billy Shirs

New member
אבל זה לא הגיוני...

בפרק עם רוז מקגאוון (ומערכת היחסים הדוחה למדי עם ראמפל) היא הייתה אשתו של הנסיך.

Im All That

New member
נסיך זה תואר מלוכה

אבל זה לא אומר שהוא הבא בתור לרשת את המלוכה
למשל: הנסיך הארי

Billy Shirs

New member
יש בזה משהו,

אבל בפרק בעונה 1 קורה בכלל לא גרה בארמון אלא במקום אחר. הנסיך הארי גר בארמון, לא?
כשרג'ינה הצילה את שלגיה בפעם הראשונה על הסוס הן לא הכירו אחת את השניה, אבל אם הן היו קרובות משפחה (גם רחוקות) הן בטח היו נפגשות באירועים רשמיים של הממלכה.

Macphista

New member
הארי בצבא

ויש בסדרה כמה ממלכות ושושלות מלוכה.
היה את המלך ג'ורג' (אבא חורג בערך של צ'רמינג) והמלך ליאופולד (אבא של שלגייה) ועוד איזה מלך שהיה אבא של הנסיך של סינדרלה וכו' וכו'.

בכל מקרה, שורה תחתונה- זה שהיא התחתנה עם נסיך לא הופך אותה אוטומטית למלכה ביום אחד. והיא אכן לא הייתה כזו.

Macphista

New member
בל (אמילי) בקרון איפור/שיער והודעה

כי אני יודעת שזה יעודד כאן דיון מעמיק בתוספות השיער שלה.

אגב אני מעדכנת אתכם, לתדהמתכם הרבה ש... גמרתי עם ספויילרים של וואנס.
מה שאומר ששרשורי החדשות והעדכונים יצטמצמו משמעותית... אבל... חלאס.
אנשים שלא יודעים ליצור מדד טוב לספויילרים וסתם מציפים פשוט הורסים את חווית הצפייה.
אי לכך ובהתאם לזאת, הרשת טוענת שבימים הקרובים יפורסם הסניק פיק הראשון ו... אני לא מתכוונת לראות אותו!
וכתוצאה מזה גם לא אעלה אותו לפה...

LeAnnDylan

Well-known member
שום סליחה, תודה רבה לך

גם ככה קשה להתעלם מספוילרים ברשת ואז כאן זה מצמצם את כמות ההודעות שאני קוראת בחצי כשכל הדיון על הסדרה מכילים ספוילרים/מש"שים.
אז תודה

ואמילי

shirush3

New member
קראת הארי פוטר?

אני עכשיו בקריאה שניה וזה כ"כ מעולה

לא קראתי

הספר הראשון הושאל מהספרייה - הסתכלתי עליו שבוע.....הוא היה נראה כ"כ....לא לגילי? לבסוף החזרתי אותו מבלי שפתחתי אותו.

למעלה