משהו לא מסתדר עם הקליע בפה

kobi1298

New member
משהו לא מסתדר עם הקליע בפה

אם הקליע נורה לפה של לוסטיג אז איך הוא נפצע במצח? בעצמו הראה דם על המצח....

tomspz

New member
זכוכית

הוא נפגע מהזכוכית שנשברה עקב הייריה של הכדור

MARK HENRY

New member
נו צ'אנס אין הל

יכול להיות שערכו את זה . אף בנאדם לא יכול לעצור קליע בפה אני לא מצליח להבין תקטע שלהם הרי זה ברור שזה עריכה כנראה צילמו אותה קודם יורה וצילמו אותו עומד שמה וערכו את זה שזה כאילו ביחד . אין סיכוי בעולם שבנאדם יעצוק קליע של אקדח בפה שלו . אדם אנושי לא יכול לעשות דבר כזה .

ll191

New member
אני לא מבין אתכם אנשים

זה קסם... כמו כל קסם... כשאתה רואה קוסם חותך את העוזרת שלו ואח"כ מרכיב אותה חזרה, אתה גם מתרעם על זה ככה? לא הורידו את זה בעריכה, זה פשוט קסם...

BOSS77

New member
וואיי... מה לא ברור?!?!

הקליע היה לו בפה עוד מלפני שהיא ירתה! והקליע שהיא ירתה זה בכלל משעווה ואין בו חומר נפץ. הוא נפל שם איפשהו בגלל שהזכוכית הייתה חזקה. זה הכול. קסם פשוט, טריק פשוט.

eman70

New member
אכן, אבל אין שום סיבה לשחק בעריכה.

זה קסם שמבוצע גם בפני קהל.

kobi1298

New member
בפה הגדול של לוסטיג אפשר להחביא גם

כדורי טניס ואף אחד לא ישים לב.

דנה144

New member
עוד משהו שלא יסתדר לי בתוכנית...

בקטע שעם המכונת צילום והיה רשום לך לישון... טוב הוא נפל ונרדם... אבל למה אף אחד לא בא לעזור לו?!?! הם ידעו שזה מביום או משהו?

BOSS77

New member
דווקא האנשים שהיו שם באיזור הסתכלו

אבל למה שיבואו לעזור לו? וחוץ מזה, גם אם זה היה מבויים, למה ניראה לך שמישהו מהעוברי אורח היה יודע? אולי הם לא באו לעזור לו כי הם ראו מצלמות... זאת גם אפשרות.

דנה144

New member
למה שהם יעזרו לו?!?!

אם הייתה רואה אדם מתעלף באמצע הקניון לא הייתה הולך לעזור לו? לקרוא למישהו שמבין? נראה לך הגיוני שכולם עוברים אותו ורק מסתכלים? אני לא אומרת שזה היה מבוים זה היה פשוט מוזר שאף אחד לא עזר לו...

kobi1298

New member
סביר להניח שאמרו לאנשים להתעלם

או שהם אדישים במידות...

BOSS77

New member
תתפלאי

שמעתי על מחקרים שהראו שבמקומות הומי אדם, אנשים יעזרו פחות לבן אדם שמתעלף מאשר במקומות יותר נידחים. אבל חוץ מזה, הוא לא התעלף, הוא נירדם לכמה שניות, או כמה דקות, וחוץ מזה אולי ניגשו לעזור לו והצוות צילום הרחיק אותם וחתכו את הקטע הזה בעריכה.

raziel47

New member
עוד משהו

דבר ראשון זה קסם מפורסם וקסם שראיתי הרבה פעמים ,בכלל זאת התכנית שהכי פחות אהבתי, דבר שני אני יודע שיש לתכנית את הקטע הזה שהם מראים את הקסם בשחור לבן כזה בהילוך איטי אחרי שעושים אותו אז חיכיתי לזה ולא האמנתי שהם שידרו את זה כי בבירור נראה שלוסטינג סוגר את הפה שעה ומשהו אחרי שהאקדח יורה.

TheCool88

New member
למה הקליע לא אמיתי בגלל ..

לאחר שהכדור נורה הקליע היה צריך לקבל עיוות ... וזה לא מה שקרה .

למעלה