יכול להיות שערכו את זה . אף בנאדם לא יכול לעצור קליע בפה אני לא מצליח להבין תקטע שלהם הרי זה ברור שזה עריכה כנראה צילמו אותה קודם יורה וצילמו אותו עומד שמה וערכו את זה שזה כאילו ביחד . אין סיכוי בעולם שבנאדם יעצוק קליע של אקדח בפה שלו . אדם אנושי לא יכול לעשות דבר כזה .
הקליע היה לו בפה עוד מלפני שהיא ירתה! והקליע שהיא ירתה זה בכלל משעווה ואין בו חומר נפץ. הוא נפל שם איפשהו בגלל שהזכוכית הייתה חזקה. זה הכול. קסם פשוט, טריק פשוט.
אבל למה שיבואו לעזור לו? וחוץ מזה, גם אם זה היה מבויים, למה ניראה לך שמישהו מהעוברי אורח היה יודע? אולי הם לא באו לעזור לו כי הם ראו מצלמות... זאת גם אפשרות.
אם הייתה רואה אדם מתעלף באמצע הקניון לא הייתה הולך לעזור לו? לקרוא למישהו שמבין? נראה לך הגיוני שכולם עוברים אותו ורק מסתכלים? אני לא אומרת שזה היה מבוים זה היה פשוט מוזר שאף אחד לא עזר לו...
שמעתי על מחקרים שהראו שבמקומות הומי אדם, אנשים יעזרו פחות לבן אדם שמתעלף מאשר במקומות יותר נידחים. אבל חוץ מזה, הוא לא התעלף, הוא נירדם לכמה שניות, או כמה דקות, וחוץ מזה אולי ניגשו לעזור לו והצוות צילום הרחיק אותם וחתכו את הקטע הזה בעריכה.
דבר ראשון זה קסם מפורסם וקסם שראיתי הרבה פעמים ,בכלל זאת התכנית שהכי פחות אהבתי, דבר שני אני יודע שיש לתכנית את הקטע הזה שהם מראים את הקסם בשחור לבן כזה בהילוך איטי אחרי שעושים אותו אז חיכיתי לזה ולא האמנתי שהם שידרו את זה כי בבירור נראה שלוסטינג סוגר את הפה שעה ומשהו אחרי שהאקדח יורה.